Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen érzés lenne feleséged/f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lenne feleséged/férjed látni egy másik férfival/nővel?

Figyelt kérdés

2020. nov. 20. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Biztos hogy nagyon felkavaró. Lehet, hogy nem csak rossz értelemben, mert szeretem és azt akarom, hogy minden kívánsága teljesüljön. Izgalom és féltékenység forrása is. Beszélgettünk erről, ő miattam nem akarja, félti a kapcsolatot. (Nem vagyunk házasok)
2020. nov. 20. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon rossz. Szerencsére tudom hogy neki pont ugyanannyira fájna ezért sosem tenne ilyet
2020. nov. 20. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
28 éves kapcsolatban élek, engem már nem zavarna. 47F
2020. nov. 20. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Abból kiindulva, hogy ebből lesznek a családgyiklosságok, igen felkavaró...
2020. nov. 20. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
a férjemnek biztos rossz lenne, tekintve hogy vele fizettetek minden fodrászt, ruhát, kozmetikust. Szar lehet látni hogy befektetsz valahova és más viszi a hasznot, még akkor is ha úgy igazából a nőhöz már nem is ragaszkodnál...
2020. nov. 20. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
engem jelenleg! tehát most nem zavarna. H késöbb zavarna-e azt nem tudom, lehet változik felé az érzésem, de a helyzet az ha nem vagyok boldog vele, ha sohasincs ithon csak este (építkezés az új háznál) csak hazajön eszik és alszik, ezzel már eléggé megsért minden egyes nap, mindig fájdalmat okoz ezzel, tehát ha mással látnám megse érezném. Lehet sírnék de belűl mégis boldog lennék h legalább tudok egy dolgot
2020. nov. 21. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Csoda tudja. Swingerklubbon már gondolkodtam,de túl prűd hozzá.
2020. nov. 24. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!