Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sokan miért buzdítanak itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért buzdítanak itt arra, hogy a nőknek el kell nézni, ha folyamatosan csalják, ha mellette mindent megkap és minden passzol?

Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 13:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
96%

21.

Dehogynem. Elég egy korrupt (vidéken van belőlük, főleg falun) orvos és néhány ballépés az időstől, másodpercek alatt rálehet fogni, hogy "nem tud magáról gondoskodni" az orvos ír mellé valami szép latin kifejezést, senki nem fogja firtatni és mehet is az otthonba úgy, hogy nem akar, az ellenkezését pedig betudják amolyan demens háborgásnak, zavarodottságnak.

Láttam már erre példát (többet is), szóval létezik, még akkor is ha a módszer elvtelensége miatt relatíve ritka is.

2020. dec. 14. 14:57
 22/22 anonim ***** válasza:
9%

Mindenki magából indul ki

Az én életem nem így fog végződni ahogy te leirtad xD de ha téged ez nyugtat egészségedre xD

2020. dec. 14. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!