Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért buzdítanak itt arra, hogy a nőknek el kell nézni, ha folyamatosan csalják, ha mellette mindent megkap és minden passzol?
11.-nél a pont!
Aki "jó pasi", és mellé pénzes, az miért érje be egy nővel? Pláne ha a nő nem egy bikini modell és/vagy az apja nem FideSS milliárdos?
#2: az a pasi repülni fog. Én is jól keresek, a többi meg alap. Aki felreqr, az mehet, ahonnan jött.
Semmi szükségem rá.
Az aki szerelemmel szeret nem fogja ezt szó nélkül tűrni.
K.urvára nem fogja vigasztalni a pénz meg stb ha benne érzelem van és teljesen padlóra kerül... Előbb utóbb kibukik a dolog még annál is aki sokáig képes tűrni.
Abban az esetben tűrnék szó nélkül mindent, megcsalást stb ha hú de k.urva jó képű lenne és megkapok mindent amit csak akarok , és teljes mértékben egy érdek kapcsolat, tehát bennem sincs érzelem, csak elvagyok vele... Mellette még én is félre du.gnék😅
Akkor simán 😁
28/N
Szerintem ez mindenkinek az egyéni döntése, hogy mit nyel le és mit nem. Ha boldog valaki és kb. fel sem tűnik, hogy megcsalja a férje (vagy épp kényelmes neki, mert nem kell többet lefeküdniük, vagy csak akkor, mikor ő is akarja) és a házasság megszüntetésével csak boldogtalanabb lenne, akkor látok benne racionalitást, hogy ne álljon fel és hagyjon ott valaki csapot-papot.
De mondjuk nem állítom, hogy én elnézném...
17.-nek.
Fix nőm nincs, minek? A feleség boldoggá tesz akkor is, ha másé.
19.-nek.
És te is milyen boldog leszel, amikor az öregotthonban ülsz, mert berakott a fiad, hogy a lakásodban lakhasson a lánya, és téged meg évi 1X látogatnak, mert magasról kakantanakk a fejedre. >:)
" amikor az öregotthonban ülsz, mert berakott a fiad"
Senkit nem lehet berakni, ha nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!