Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szívesen megcsalnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívesen megcsalnátok a házastársatokat,ha biztosan nem derülne ki?

Figyelt kérdés
Ffi vagyok, mindkét nem válaszára számítok.
2020. dec. 5. 17:46
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
76%

Nem , semmiféleképpen sem tenném meg. Sosem tettem ilyet senkivel. Számomra ez a legalja ha visszaélek a belém fektetett bizalommal. Árulás. Tisztelem és szeretem a párom. És azt sem bocsátanám meg soha , ha rájövök hogy engem megcsaltak. Ha idáig jutnak a dolgok hogy felmerül ez valakiben akkor szerintem azt a kapcsolatot már nehéz megmenteni. Ott komolyan dolgozni kell érte , már ha érdemes , ha nem akkor inkább a szakítás.

Nekem az a mottom : Ne tégy olyat amit nem szeretnél hogy veled is megtegyenek.

2020. dec. 9. 19:23
 22/35 anonim ***** válasza:
15%
Nem azért csaltam meg mert kiderül e vagy sem. Szerelmes lettem és azért történt meg.
2020. dec. 9. 21:17
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

#22,

azt hogyan viselnéd el, ha a feleséged/párod lett volna szerelmes és ezért megcsalt volna?

2020. dec. 9. 21:47
 24/35 anonim ***** válasza:
42%
23# Nem is értem a kérdést. Tudomásul vettem volna hogy másba lett szerelmes. Ezek után nem lehet folytatni a kapcsolatot. Soha nem értettem meg azokat az embereket akik nem veszik észre hogy a másik már nem szerelmes belé, és ragaszkodnak hozzá. Hogy tudnak kapaszkodni olyanba aki nem kívánja őket? Nem értem, na mindegy.
2020. dec. 10. 08:06
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadom és tiszteletben tartom a #24 válaszát a kérdésemre (#23). Ilyen is van, de a legtöbb megcsalt nagyon csalódik a párjában, akit szeret, az pedig megcsalja öt és keresi a hibát (főleg magában), hol rontotta el. Pedig a hiba nem biztos, hogy önmagában van, hanem a másik alakoskodásában, mert eddig adta a szépet, a hűségeset, aztán egyszer csak beütött a villám. A megcsalt egyének, pedig itt kérnek választ arra, hogy hogyan történhetett meg mindez.

Ráadásul a megcsalások döntő többsége előbb-utóbb kiderül, mert a megcsalt fél észre veszi, hogy a másik tetemesen megváltozott, ezért ő gyanakodni kezd. A megcsaló pedig lebukik.

Ám, vannak esetek, amikor a megcsalt úgy viselkedik, mintha semmiről sem tudna. Ennek okát főleg ő tudja pl. szégyelli, hogy megcsalták, anyagilag függ a megcsalótól és inkább szenved lelkileg stb.

2020. dec. 10. 08:50
 26/35 anonim ***** válasza:
74%
25# Nagyrészt egyetértek veled, de azért ez nem minden esetben alakoskodás, mert sokszor jóval előtte gondok vannak a kapcsolatban, mielőtt megcsalnak valakit. És ezek nem is igazi gondok, csak olyan apróságok amik valóban nehezen észrevehetőek. Pl a nő állandóan programoltat, szervezkedik, a pasi meg csak bólogat. Ez is egy olyan jel, hogy magától nem szorgalmazza a pasi az együttléteket, hogy egyoldalúvá válik a kapcsolat észrevétlenül, holott a férfi már hátrál kifelé. Ez csak egy példa, de gyakori.
2020. dec. 10. 17:13
 27/35 anonim ***** válasza:
47%
25 év után csaltam meg a feleségem,szeretőmmel tartom a kapcsolatot, de csak beszélgetési szinten...
2020. dec. 10. 17:16
 28/35 anonim ***** válasza:

#25,

teljesen egyetértek veled. Nehéz egyöntetűen eldönteni, mert ilyen is van, olyan is van.

2020. dec. 10. 17:20
 29/35 anonim ***** válasza:
57%

#27,

mi volt az oka, ill. milyen indíték folytán érezted azt, hogy meg kell csalnod?

2020. dec. 10. 17:23
 30/35 anonim ***** válasza:
25%

25 év tart össze csak...

Volt szeretőm, színt hoz, jó vele beszélgetni,Ő életvidám, pozitív nő

2020. dec. 10. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!