Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen megcsalnátok a házastársatokat,ha biztosan nem derülne ki?
Nem , semmiféleképpen sem tenném meg. Sosem tettem ilyet senkivel. Számomra ez a legalja ha visszaélek a belém fektetett bizalommal. Árulás. Tisztelem és szeretem a párom. És azt sem bocsátanám meg soha , ha rájövök hogy engem megcsaltak. Ha idáig jutnak a dolgok hogy felmerül ez valakiben akkor szerintem azt a kapcsolatot már nehéz megmenteni. Ott komolyan dolgozni kell érte , már ha érdemes , ha nem akkor inkább a szakítás.
Nekem az a mottom : Ne tégy olyat amit nem szeretnél hogy veled is megtegyenek.
#22,
azt hogyan viselnéd el, ha a feleséged/párod lett volna szerelmes és ezért megcsalt volna?
Elfogadom és tiszteletben tartom a #24 válaszát a kérdésemre (#23). Ilyen is van, de a legtöbb megcsalt nagyon csalódik a párjában, akit szeret, az pedig megcsalja öt és keresi a hibát (főleg magában), hol rontotta el. Pedig a hiba nem biztos, hogy önmagában van, hanem a másik alakoskodásában, mert eddig adta a szépet, a hűségeset, aztán egyszer csak beütött a villám. A megcsalt egyének, pedig itt kérnek választ arra, hogy hogyan történhetett meg mindez.
Ráadásul a megcsalások döntő többsége előbb-utóbb kiderül, mert a megcsalt fél észre veszi, hogy a másik tetemesen megváltozott, ezért ő gyanakodni kezd. A megcsaló pedig lebukik.
Ám, vannak esetek, amikor a megcsalt úgy viselkedik, mintha semmiről sem tudna. Ennek okát főleg ő tudja pl. szégyelli, hogy megcsalták, anyagilag függ a megcsalótól és inkább szenved lelkileg stb.
#25,
teljesen egyetértek veled. Nehéz egyöntetűen eldönteni, mert ilyen is van, olyan is van.
#27,
mi volt az oka, ill. milyen indíték folytán érezted azt, hogy meg kell csalnod?
25 év tart össze csak...
Volt szeretőm, színt hoz, jó vele beszélgetni,Ő életvidám, pozitív nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!