Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen megcsalnátok a házastársatokat,ha biztosan nem derülne ki?
Én megtettem, ha mindenre figyelsz nem derül ki.
N
Nem. A normálisabbak nem azért nem csalják meg a másikat, mert félnek attól, hogy kiderül, hanem szimplán szeretik és nem mással akarnak lenni, hanem a párjukkal. Továbbiakban nyilván nem tennék meg ezt az alattomos dolgot azzal akit szeretnek.
F
Igen. Néha nem árt egy kis izgalom és újdonság.
N
A megcsalásnál kevesebb gusztustalanabb dolgot tudnék elképzelni. Ha ez komolyan felmerül, inkább véget kéne vetni a kapcsolatnak. Én biztos nem tudnék utána párom szemébe nézni.
36/f
Ha a megcsalás egyenlő lenne egy új teljes értékű kapcsolattal...
Emberekkel beszélgetek, vannak akikkel tudok társalogni, programot szervezni, ha a paromtól nem kapom meg, fel sem tűnik.
Most egy másik potens pasi mi olyan pluszt tud adni az életemhez? Semmit.
Ha rossz a kapcsolat kilépek. Utána azzal és azt amit csak szeretnék.
Nyilván olyannal vagyok együtt, akivel együtt tölteném minden szabad percem és kölcsönösen mindent meg tudunk adni egymásnak. Ennek ellenére akadhatnak problémák párkapcsolat alatt/közben, bármikor bármi, viszont hogy én a mélypontunk alatt azon gondolkodjak, hogy kivel kéne félreb@szni, hát egy utolsó szаrg€ci lennék.
Megcsalnám-e? Hát k#rv@ra a legnagyobb gondom lenne egy válságban lévő párkapcsolatban, hogy hogyan tudnék azonnal félrebаszni, s nem inkább megoldásokat keresni.
Azt hiszem, túlságosan maradi és avétos vagyok e szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!