Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudta, hogy szingli?
Elkezdtem ismerkedni ezzel a csajszival, azt hittem, azt is mondta magáról, hogy egyedülálló, de lebukott, láttam egy sráccal kézen fogva sétálgatni, csókolózni, aki mint kiderült, a csávója.
Eléggé megtörtem, elsőre tök aranyos lánynak tűnt és ennél sokkal őszintébbnek gondoltam őt.
2 oka lehet:
1) ahogy a második mondja, csak te hitted, hogy ismerkedik
2) ilyen kis rajongó haverkákat gyűjt, akiknek nem szabad megmondani, hogy van pasija, mert akkor nem szórakoztatják, nem rajonganak érte.
Ebbe az utóbbi típusba futottam bele én is, örült, hogy van egy csomó olyan témánk, ami a barátjával nincs (könyvek, filmek, ilyesmi), és letagadta a pasit, mert tudta, hogy akkor velem nem tudna órákat cseverészni
Csak jelezném, hogy az egyedülálló az, akinek nincs tényleg senkije. A szingli azt jelenti, hogy nincs tartósan mellette senki, de futó kalandjai lehetnek.
Kicsit tanulmányozd az angolt. 30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!