Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges az,hogy egy feleség ezt nem veszi észre?
Ha éveken keresztül van a férjének egy szexkapcsolata. Nem veszi észre, de hogy a frncba nem?
A női megérzese sem súg neki valamit mikor haza megy a drága férj és éppen előtte dugott vagy csókolozott egy idegen nővel? Lehetetlennek tartom,hogy kicsit is ne érezzen rá főképp éveken át tartó viszonyra. Vagy komolyan vannak ilyen elfogult szerelmes feleségek akiknek tényleg nincs csöppnyi eszuk sem?
Én is ezt akartam kérdezni?
Talán a reménykedő szerető?
Amúgy én sem vettem észre,mert semmi jele nem volt. Naponta elmondta,hogy szeret,úgy is bánt velem. Gyereket akart,sikerült,boldog volt.
Megoldotta amíg én dolgoztam.
Aztán mikor kiderült,megkérdezte a csaj,hogy nem vettem észre. Ledöbbent az igazság hallatán.
Neki végig azt hazudta,utál engem,csak "véletlenül" estem teherbe. (Napi 3* szex..tűnk,hogy legyen baba,és ő akarta jobban,nem én) Állandóan veszekszünk( nem) nem főzök (imádok főzni) stb.
Otthon meg engem dicsért folyamatosan.
Nekem a csajrol mondta milyen ronda. (Egyszer rákérdeztem ki ő.)
Erről ennyit
Utolsó! Bocsi hogy másról beszélek, de egy valamire kíváncsi lennék így nőként!
Neked ez így megfelelő? Komolyan 7 éve egy másodrangú-nak lenni? Jó így neked? El nem tudom képzelni milyen érzés lehet, hogy egy elkötelezett férfi engem arra használjon, mint egy qvát, utána haza megy a feleségéhez, és előadja teszem azt a minta férj szerepet...
Ugyanakkor szerintem ez a feleségnek sem jó, úgy általánosságban elmondható ő is meg van alázva valahol...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!