Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámhajtott a barátom haverja és ígyis jóba vannak?
Nem tudom,hogy a barátod mennyire szeret ezt nem tudom megválaszolni.
De én sem barátkoznék tovább azzal a haverommal aki le akarta csapni a kezemről a barátnőm.
Lehet, hogy nem tartja vetélytársnak, rendben van az önbecsülése.
Lehet, hogy csak haverok, nem barátok és nem veszi a lelkére.
Lehet, hogy megbízik benned annyira, hogy nem stresszel ezen.
Lehet fontosabb a barát, mint te.
Lehet, hogy nem gondolja komolyan veled.
Szerintem ezek közül valmelyik.
Nálunk is történt ilyen, 2 szer is. De férjem konfliktuskerülő.Én elmondtam neki, ő regisztràlta. De nem romlott meg a viszony a baràtaival, szerintem ugy van vele az ō gondjuk, es valahol büszke rám. Bennem meg megbizik.
Szòval ilyen is van. Persze nőként én is több reakciot vartam volna!
A feleségemet is és volt mikor a régebbi barátnőmet is teszteltük a haverommal.Ő is nagyon jó pasi.Mind nemet mondott egy kivételével.Ez az egy rögtön belement,sőt kettőnkkel partiba és mindent megengedett.10 pontos volt a csajszi kinézetre és sexben.Ekkor még friss volt a partissal a kapcsolatunk. Nem volt szerelem még,csak kedveltem.Ez is rögtön elmúlt ekkor.Jó párszor hármasban csináltuk,majd mikor ráuntunk,akkor szépen megbeszéltem vele a szakítást,de ezzel megindokolva.Nem volt sírás-rívás és a csaj megértően tiplizett.
Volt olyan is,hogy az új barátnőm később elkezdett dugni a volt pasijával is,aki egy másik haverom volt.Ketten jártunk hozzá.A csaj nem tudta,hogy nekem elmondta a haverom.Isteni alakja volt és ez a csajszi is mindenben benne volt.Esténként dugások,reggel pedig arra ébredtem,hogy a farkamat cumizza még el nem élvezek.Vele sem lett komoly a kapcsolat a hűtlensége miatt,de ürítésre kihasználtam.
Egyik haverommal sem szakítottam ez miatt,mert könnyű Katát táncba vinni ,ha ő is akarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!