Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Együtt maradtunk megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradtunk megcsalás után,de nemtudok boldog lenni?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve volt,nagyon szeretem de úgy érzem néha felrobbanok. Nincs kivel beszélnem,vele nemtudok talán azt hiszi jobb ha nem beszélünk a dologról.
2020. nov. 7. 23:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%
Érthető, hogy nehezen tudsz ezen továbblépni. Ha elkezdenek gyötörni ezek a gondolatok, akkor gondolj mindig arra, hogy a párod téged választott, veled maradt, valószínűleg megbánta és tanult belőle. Muszáj bíznod benne, mert ha ez nem megy, akkor sajnos csak egyetlen járható út maradt....
2020. nov. 8. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Mit hittél mi fog történni? Egy megcsalás végleg bizalmatlanná teszi az embert teljes joggal, pont ezért nem megbocsátható, és pont ezért nem lesz soha boldog egy kapcsolat sem ilyesmi után. Az, hogy megpróbálják bebeszélni maguknak, megjátsszák magukat a külvilágnak, nem boldogság, csak kirakat.
2020. nov. 27. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Magamat ismerve soha nem tudnám lenyelni ezt a békát. Ha képes volt megdu,gni mást akkor dug,ja őt továbbra is, engem meg hagyjon továbblépni. Van olyan ember aki simán túllép a megcsaláson és őszinte szívvel megbocsát, na én nem ilyen vagyok. Van olyan ember aki látszólag megbocsát és rámegy az élete, az önbizalma, a nőiessége, tudni kell nemet mondani ha a szíved lelked tiltakozik.
2020. nov. 27. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ilyesmit max az bocsát meg, aki maga is lazán félrekefél.
2020. nov. 27. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!