Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradtunk megcsalás után,de nemtudok boldog lenni?
Dora Gyula-Titkostanacsok noknek. Noi kommunikacio
& Youtube.n van errol is szo. Segithet kideriteni: erdemes e lehet e helyrehozni. :)
N
Egy megcsalás nem feltétlen a világvége, ettől még működhet a kapcsolat utána is. A kérdés miért történt? Megtudtátok-e őszintén beszélni? Tanultatok-e belőle valamit?
Egy megcsalás önmagában csupán egy krízis helyzet. Az állításom az, hogy még jobb is lehet utána a kapcsolat mint előtte. Csak azon múlik hogyan kezelitek.
Egy évvel a megcsalás után váltam el a volt feleségemtől. Hiába tudtam hogy sosem lesz olyan a kapcsolt mint amilyet én szeretnék, mégsem tudtam meglépni.
Aztán egyre többet foglalkoztatott a dolog. Mindig arra gondoltam hogy nem lehet az hogy csak ennyi az élet...hogy csak egy lehetőség. Én még szeretnék boldog lenni, és nem életem végéig, egy szar, kapcsolatnak nem nevezhető valamiben élni....
Tudtam ha elválok, akkor nem fogok egy könnyen új párt találni. Ez így is lett sajnos. Viszont eljutottam oda, hogy már az is jobb ha egyedül leszek, mint hogy vele. Elegem lett az állandó stresszből, a lelki zsarolásaiból, stb... Végül egy év hezitálás után lezártuk a dolgot.
Úgy gondolom nagyon kevés ember tud egy ilyen dolgot elfelejteni, túljutni rajta. Főleg aki önmaga sosem lenne képes megcsalni a parját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!