Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam az exemmel de megbántam?
(26eves srác vagyok, barátnőm 25)
Megcsaltam a jelenlegi párom az exemmel//szünetet kértem, hogy tisztazhassam magamban a dolgokat azzal az indokkal, hogy kavarognak bennem az érzések, mást nem tud a jelenlegi párom//
Szóval. Exem felkeresett. Hónapokig irkalt hivogatott ..úgy, hogy tudta van párom... öngyilkossággal fenyegetozott..képeket küldött..hogy vagdossa az ereid...úti a falat olyan ideges..hogy elbaszta és szakított velem régen....(vetések az oklei)...
Szóval nem is értem magam...elpultam...hogy ennyire szeret, hogy öngyilkos lenne miattam.....szóval szünetet kértem a jelenlegi paromtol...aki felfogta felnőtt nő révén..nem örült neki de elfogadta...ebben az időszakban megcsaltam az exemmel ...amit megbántam mélyen...mert a jelenlegi párom szeretem rájöttem.
Szerintetek elmondjam a jelenlegi páromnak vagy titkoljam? Esetleg én vessék véget a kapcsolatban, úgy hogy nem árulom el neki, hogy megcsaltam? Nem akarok fájdalmat okozni neki...ha már vége kell,hogy legyen ..ne érezze ez miatt magát rosszul.
Szerintetek?
Pont egy ilyen őrült exem volt.. nem Szandinak hívják véletlenül? :D
Én nem mondanám el a helyedben, cask feleslegesen okoznál neki fájdalmat. Ami történt megtörtént, a múlt homálya fedje, visszacsinálni úgyse tudod. Többet ne csinálj ilyet és szabadulj meg attól az elmebetegtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!