Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam az exemmel de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam az exemmel de megbántam?

Figyelt kérdés

(26eves srác vagyok, barátnőm 25)

Megcsaltam a jelenlegi párom az exemmel//szünetet kértem, hogy tisztazhassam magamban a dolgokat azzal az indokkal, hogy kavarognak bennem az érzések, mást nem tud a jelenlegi párom//

Szóval. Exem felkeresett. Hónapokig irkalt hivogatott ..úgy, hogy tudta van párom... öngyilkossággal fenyegetozott..képeket küldött..hogy vagdossa az ereid...úti a falat olyan ideges..hogy elbaszta és szakított velem régen....(vetések az oklei)...

Szóval nem is értem magam...elpultam...hogy ennyire szeret, hogy öngyilkos lenne miattam.....szóval szünetet kértem a jelenlegi paromtol...aki felfogta felnőtt nő révén..nem örült neki de elfogadta...ebben az időszakban megcsaltam az exemmel ...amit megbántam mélyen...mert a jelenlegi párom szeretem rájöttem.

Szerintetek elmondjam a jelenlegi páromnak vagy titkoljam? Esetleg én vessék véget a kapcsolatban, úgy hogy nem árulom el neki, hogy megcsaltam? Nem akarok fájdalmat okozni neki...ha már vége kell,hogy legyen ..ne érezze ez miatt magát rosszul.

Szerintetek?

2020. okt. 19. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az exem megcsalt,más kellett neki, undorodom tőle a mai napig ha szóbakerül a hányinger kerülget, szó szerint, viszont találtam egy férfit aki szeret, akire ha ránézek a pillangók szálldosnak a hasamban és ez így van rendjén, ez volt megírva! Ezzel csak azt szeretném kifejezni, hogy a barátnődre egy sokkal jobb férfi vár!
2020. okt. 21. 02:05
 12/12 anonim ***** válasza:
60%

Pont egy ilyen őrült exem volt.. nem Szandinak hívják véletlenül? :D

Én nem mondanám el a helyedben, cask feleslegesen okoznál neki fájdalmat. Ami történt megtörtént, a múlt homálya fedje, visszacsinálni úgyse tudod. Többet ne csinálj ilyet és szabadulj meg attól az elmebetegtől.

2020. okt. 23. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!