Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántad, hogy megcsaltad?
Megcsalás után, csak a hülye marad a másikkal. Szóval 98,9%-ban mindenki szakít, ha kiderül, de szerintem érthető is.
Biztos van olyan aki tényleg megbánja. Mert tegyük fel, nem beszélik meg a problémáikat, menekülnek a gondok elől, és zsupsz, becsusszan egy ilyen kedveskedő alak, akivel végül történik valami, aztán rá eszmél mindkét ember, hogy mindketten hibásak voltak, és próbálnak változtatni.
De ez marhára ritka.
Nem bántam meg. De inkább privátban írnám le :)
N30
Azt bánom, hogy nem csaltam meg, mikor lehetőségem lett volna rá.
Ő nem volt ilyen szemérmes, és megtette simán.
F
Nem. 17, 2 éve voltunk együtt (távkapcsolat). Azért, mert a másik sráccal megvolt az a figyelem, törődés és megértés, amit a páromtól nem kaptam meg.
Nem buktam le, de elég észrevehetően kamuztam. Hazaértem az első talinkról este 10kor (tényleg csak tali volt, beszélgettünk) és felhívtam. Megkérdezte, hogy mit csináltam eddig és azt mondtam filmet néztem. Tökre nem érdekelte, játszott tovább...
Nem buktam le és nem is mondtam el.
Hál istennek már nem vagyunk együtt, de a másik sráccal néha-néha összejárunk szexelni. Nem vagyok belé szerelmes, de kötődöm hozzá valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!