Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki megbánta, hogy megcsalta a párját, és azóta is lelkifurdalása van miatta?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az effajta lelkifurdalástól megszabadulni, illetve meddig fogja gyötörni az embert?2019. máj. 2. 13:48
1/6 anonim válasza:
Én nem csaltam meg a párom,szimplán csak halálosan bele szerettem másba.Engem már ezért is akkora lelkiismeret furdalás gyötör.A megcsalást ,hogy hütlen voltál nem lesz könnyű fel dolgozni,hacsak nem ilyen megcsalós jellem vagy
2/6 anonim válasza:
Ha lelkiismeretes vagy, sokáig gyötörni fog. A helyére kell tenni magadban a történteket, mi miért történt. Szereted-e a párodat, vagy ez annak a jele volt, hogy vége a kapcsolatnak.
Ha pont ettől a viszonytól jössz rá, milyen sokat veszíthetsz, ha emiatt szétmentek a pároddal, akkor tanulj belőle, gondold végig, mit rontottál/rontottatok el, hogy ez történt.
3/6 anonim válasza:
Amikor először mentem prostihoz, akkor lelkiismeret furdalásom volt, mert úgy éreztem, hogy megcsalom a barátnőmet, annak ellenére, hogy nincs toppon a szexben. Ám a következő alkalommal már nem furdalt semmi, mert rájöttem, hogy ez valójában nem megcsalás, és tulajdonképpen vele - is - teszek jót, mert nem erőltetek rá olyasmit, amit nagyon nem szeret, az ilyesmit házon kívül intézem. Viszont ez csak fizetős csajok esetén igaz, ahol a testiségen kívül semmi érzelem nincs. Érzelemből senkivel nem csalnám meg...
4/6 anonim válasza:
Engem mai napig gyötör,pedig már elváltunk a férjemmel.Szerintem van akinél ez nem is múlik el.De nézd a jó oldalát.Most már érzem a tetteim következményét,és pont ezért nem fogom megtenni újra.Örök tanulság.Foglalkozz inkább ezzel a részével szerintem.
5/6 anonim válasza:
3as: mit ad a kur.va, amit a nőd nem?
6/6 anonim válasza:
5-ös:
szerintem nem fáj olyan gyakran a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!