Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El mondanád egy feleségnek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mondanád egy feleségnek ha veled csalta volna meg a férje?

Figyelt kérdés
Csak ismerősök vagyunk. Vagy hogyan hozhatnám a tudtára?

2020. szept. 6. 17:20
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ők elvileg szexelnek, a férje azt mondta.
2020. szept. 6. 18:48
 12/30 anonim ***** válasza:
Amúgy miért akarod lebuktatni? Elégtételt veszel?
2020. szept. 6. 18:49
 13/30 A kérdező kommentje:
Mert idegesít, hogy olyan tökéletesnek hiszi az életet, gyerekek, nagy ház, férj, gazdagság.. Aztán közben a férje félre dug.
2020. szept. 6. 19:02
 14/30 anonim ***** válasza:

Derítsd ki, milyen viszonyban vannak, akarja-e tudni.

Elképesztő világképek vannak.

Azért az ilyesmit előre szokás tudni már, legalább a férj verzióját biztosan ismered.

2020. szept. 6. 19:03
 15/30 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem biztos, hogy tökéletesnek gondolja az életét, sőt azt is lehet, hogy tudja, hogy csalja a férje. Minden esetre azzal, hogy közlöd vele neked semmivel nem lesz jobb.
2020. szept. 6. 19:07
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik hogy a kérdező bosszút akar állni, mert már nem őt dugja a pasi 🤦‍♀️
2020. szept. 6. 19:09
 17/30 anonim ***** válasza:
86%

"Mert idegesít, hogy olyan tökéletesnek hiszi az életet, gyerekek, nagy ház, férj, gazdagság.. Aztán közben a férje félre dug."

Ezt irigységnek hívják. Te irígykedsz az ő életükre és tönkre akarnád tenni. Nemcsak irígy vagy, hanem aljas is. Na látod, ezért vagy csak szerető és nem is leszel ennél több. Ahhoz, hogy egy férfi feleségül vegyen egy nőt, sokkal többet kell beletenni, mint holmi szexet. Te valószínüleg alkalmatlan vagy erre a szerepre, ezért is vagy csak szexre tartva. Undorító, hogy ezért tönkre tennél egy családot, mert téged zavar, hogy ők boldogok.

2020. szept. 6. 19:12
 18/30 anonim ***** válasza:
49%
Na ha nekem is megadatna a nagy ház, férj, gyerekek meg sok lóvé, tudod hol érdekelne hogy a férjem néha félrekúr. Minden nő tudja hogy a pasik szoktak csajozni, nem a hűség mintapéldánya egy se. Egy nőnek ehhez hozzá kell szoknia, bármennyire is reménykedünk hogy a mi férjünk majd nem. Nem fog történni semmi ha elmondod, lesz egy két szóváltás, aztán a kapcsolatukat magasabb szintre emelik, te meg totálisan meg leszel alázva...Nem biztos hogy mert kipakolja az életét, nyaralás, vásárlás, szépségszalon, programozás...azt jelenti hogy a férjével való kapcsolatát mutogatja, hogy az mennyire jó. Aki szeret így élni, az akkor is így élne ha elvált lenne, menne mindenhová és tolná a képet a facre. Az életének az a része amit kipakol, csak nagyon kis részben szól a férjéről, még akkor is ha feltesz egy közös képet. Nem fogja érinteni a te kis acsarkodásod, attól még lehet elégedett és boldog az élete többi részével, nem kell ahhoz a férje...
2020. szept. 6. 19:13
 19/30 A kérdező kommentje:
Én is feleség vagyok. És még lefekudhetnek a férjével ha akarnék, azért nem szakítottam meg vele, mert nem tudom lebuktassam-e vagy azt, hogy tegyem.
2020. szept. 6. 19:18
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Neked az nem lenne probléma, hogy kiderül, és a férjed is megtudja?
2020. szept. 6. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!