Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a feleségnek a teljes igazat?
Együtt voltam egy nős férfival, majd egy 3. szerelmes nő borított minket. A férj előadta, hogy én másztam rá és csak egyszeri dolog volt. A viszonyunk viszont 4 hónapig tartott és az ő kitartó udvarlásának volt köszönhető, amit üzenetekkel is tudok bizonyítani.
Igazából nem akarok már semmit ettől az embertől, de az igazságérzetemet zavarja.
Igen. Már amúgy is tudja, hogy milyen a férje, had tudja meg a teljes igazságot.
33N
De egy hülyék vagytok válaszolók! Ne avatkozz bele! Ha akkor nem zavart amikor széttetted neki a lábad, hogy nős akkor most miért zavar? Miért kell beleköpni a levesbe?
Jaaa mert féltékeny vagy, hogy re csak egy pin@ vagy neki. Ha nem kellene neki a felesége már elvált volna, TE nem kellettél neki csak ami a lábad között van. Már akkor sem kellett volna belekavarnod egy házasságba, most se tegyed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!