Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a feleségnek a teljes igazat?
Együtt voltam egy nős férfival, majd egy 3. szerelmes nő borított minket. A férj előadta, hogy én másztam rá és csak egyszeri dolog volt. A viszonyunk viszont 4 hónapig tartott és az ő kitartó udvarlásának volt köszönhető, amit üzenetekkel is tudok bizonyítani.
Igazából nem akarok már semmit ettől az embertől, de az igazságérzetemet zavarja.
Én elmondanám, és ezért nem tartom magam hülyének.
Amikor olvastam a történetet, akkor a FELESÉG helyébe képzeltem bele magam, és durván megalázó a helyzet, főleg, hogy még most sem vallja be a teljes igazságot a férj. A 3. szerelmes nő is gyanús lenne, mert ok nélkül nem leszünk szerelmesek, biztosan neki is adott rá okot a szeretőd, csapta a szelet. Ettől függetlenül lehet, hogy a feleség mégis homokba dugja a fejét.
Igen, joga van tudni, hogyan alázza meg a férfi a háta mögött.
Ha még nincs gyerek, akkor különösen fontos, hogy megtudja, hogy egy ilyennek ne szüljön. Amint gyerek van, sokkal nehezebbek a dolgok.
De miféle feleségéről beszéltek ti itt?
"egy 3. szerelmes nő", ez van a kérdésben.
Nem mondanám, mi a fenének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!