Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitálaljak e a megcsalt feleségnek?
Évek óta szerető vagyok.rengeteg rosszat tett velem erzelmileg ez az ember,mégsem tudtam kiszállni.allandoan ,,visszaszerzett,, és én képtelen voltam lezárni, mivel nem hagyta.mialatt velem csalta, amásik nőnek gyereket csinált és feleségül vette.most hogy megvolt az esküvő levegőnek nez,és arra nem volt képes,hogy megmondja,hogy zárjuk le.egyszeruen csak nem beszél velem.
Én tudom,hogy soha nem leszunk együtt,és nem is azért tenném,hogy elvaljanak,de úgy érzem,hogy ennyit meg kell tennem saját magamert,hogy boritok.ennyi megalázása után amin az évek során vegigmenten,szerintem ezt meg kell lépnem.magamert,és miatta is,mert ez a minimum amit érdemel.
Mi a véleményetek róla?beszámoljak a feleségnek?csak most érzem úgy,vagy tényleg van az a pont,amikor jobban érzi magát az ember a bosszutol?
Fuuu te...szerintem bújj el, te szégyen. Tiszta gyász vagy!
"és én képtelen voltam lezárni, mivel nem hagyta" --- Hahaha pisztolyt tartott a fejedhez? Egy sértődött kis pi.csa vagy, hogy most már nem kellesz, ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!