Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kitálaljak e a megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitálaljak e a megcsalt feleségnek?

Figyelt kérdés

Évek óta szerető vagyok.rengeteg rosszat tett velem erzelmileg ez az ember,mégsem tudtam kiszállni.allandoan ,,visszaszerzett,, és én képtelen voltam lezárni, mivel nem hagyta.mialatt velem csalta, amásik nőnek gyereket csinált és feleségül vette.most hogy megvolt az esküvő levegőnek nez,és arra nem volt képes,hogy megmondja,hogy zárjuk le.egyszeruen csak nem beszél velem.

Én tudom,hogy soha nem leszunk együtt,és nem is azért tenném,hogy elvaljanak,de úgy érzem,hogy ennyit meg kell tennem saját magamert,hogy boritok.ennyi megalázása után amin az évek során vegigmenten,szerintem ezt meg kell lépnem.magamert,és miatta is,mert ez a minimum amit érdemel.

Mi a véleményetek róla?beszámoljak a feleségnek?csak most érzem úgy,vagy tényleg van az a pont,amikor jobban érzi magát az ember a bosszutol?

2020. aug. 19. 20:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azért, mert amit fenn írtam.hogy van az a pont,amikor annyira megbántva érzed magad, hogy úgy érzed hogy jobban erezned magad tőle. valamilyen szinten érezze azt amit évek óta érzek mellette a jatszmaival
2020. aug. 19. 21:14
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Senki nem kényszerített arra, hogy évekig tűrd a játszmáit. Letilthattad volna, de nem tetted. És a gyerekre nem gondolsz? Persze, hogy nem, csak saját magadra meg a kicsinyes bosszúdra.
2020. aug. 19. 21:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha az évek alatt te annyira meglettél volna bántva, alázva, akkor már rég kirúgtad volna az életedből a férfit. Fogadni mernék, ha normálisan közölte volna veled, hogy vége van, akkor is a bosszún járna az eszed. Az is lehet, hogy felesége tud rólad. Bosszú helyett inkább szedd össze magad, hogy végre találj egy normális férfit magad mellé.
2020. aug. 19. 21:34
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Hidd el nem éreznéd magad jobban attól, ha borítanál. Talán most jó ötletnek tűnik egy bosszú, de semmi értelme, úgyis te lennél mindennek elhordva, megbánnád ha elmondanád. Semmit nem segítene a megalázottság érzésén, sőt!
2020. aug. 19. 22:19
 15/19 anonim ***** válasza:
16%
Sajnos hiába mondtok itt bármit. Igenis segítene a kérdezőn, mert addig nem fog megnyugodni amíg ki nem tálal.
2020. aug. 20. 10:44
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Igazából a szeretői kérdés két emberen múlik. Ez a férfi ha éveken át tartott a párja mellett valaki mást, az ugyanúgy megalázza majd a feleségét, csak másik nővel. Én szeretnék tudni arról ha a párom ilyet művel. Mert akkor nem pazarolnám az időmet arra érdemtelen emberre.
2020. aug. 20. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
Igen,mert ez egy szemétláda,de te sem vagy jobb.
2020. aug. 21. 18:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Figyelj.En is szerető voltam ,meglehet kövezni.Deee én nem mondtam semmit,O lépett ki a házasságából.Ha így áll hozzád azért van mert csak kihasznált.A nő nem hibás,amiért téged átvert .Tudtad mibe mész bele.Semmi értelme ,hogy mobdogassa bármit,a másik hogy te nem kéne többet beszélj vele ezek után.
2020. szept. 6. 13:51
 19/19 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Sajnos ez màr megtôrtént, ez màr a mùlté! Sose nézz vissza,- csak elôre! Irgalmasnak kell lenned! Gondolj a kis gyermekre ô nem tehet semmirôl! A helyedbe keresnék egy rendes pasit magamnak és hozzà is mennék feleségûl!
2020. nov. 26. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!