Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek milyen érzés, amikor a szerető után a párjukkal is ágyba bújnak?
Sosem gondoltam, hogy valaha mrg fogom csalni a barátnőmet. De megtörtént és nem volt semmi kellemetlen érzésem. Egy-két alkalommal úgy alakult, hogy a szeretőm után, este még a barátnőmmel is együtt voltam. Be kell vallanom, hogy piszok jó érzés volt! Fantasztikus érzés megélni, hogy két nő is kíván, két nőt is kielégítettem.
Nőknek is hasonló érzés, hogy egy nap két férfi is megkívánta és kielégítette őket. Olyan szupernő vagyok érzés?
"Csak jót akartam ezzel a hozzászólással."
Nem igaz, csak erkölcsrendészkedni jársz ide.
Nem a kérdésre válaszoltál.
19 es
Ezek szerint nem tudtad értelmezni még a saját kiírásodat sem, nemhogy a válaszomat. "nőknek is hasonló érzés, olyan szupernő érzés?"
Nem, nem az, mert otthon nincsenek már érzelmek, csak kötelesség. De ezt leírtam.
18 v
18. Ez nem ilyen egyszerű. Tudod fel kell nőni ahhoz, hogy megértsd mások kapcsolatát. Igazad van abban, hogy vannak, akiknek erkölcsileg ez nem fér bele, és borítanak mindent. Viszont vannak olyanok, akiket ezerféle dolog köt össze a kapcsolatukban. Egy felépített közös élet, gyerekek stb. Viszont van a szex, ami pl nem olyan mint kellene. Egy darabig próbálják helyrehozni, de ha nem sikerül, máshogy próbálják megoldani. Viszont egyik sem olyan hülye, hogy ezzel felborítson mindent, miért is tenné, ha minden más működik, csak ezt az egy problémát kell megoldani. Vannak kapcsolatok amelyekben ez mindkét félnek megfelelő. Szerencsére egyre ritkább az ilyen felvilágosulatlan gondolkodású mint te.
És ha neked jobb érzés az hogy úgy szexel veled a párod hogy közben pontosan tudod hogy a szomszéd zsuzsira gondol közben mert az izgatja,(csak ugye te vagy kéznél) hát legyél rá büszke hogy kegyeskedik téged dugni amiatt a fránya fogadalom miatt. Ez is egy élet, meg az is az. Milyen jogon ítélkezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!