Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gyakori, hogy a szerető több év után így szakít?
"Ez mennyire gyakori, hogy a szerető több év után így szakít?"
Erre a kérdésre milyen választ vársz?
16,292%.
Most konolyan? Panaszkodni jöttél, vagy normális kérdésed is van?
Normális a kérdésem szerintem. Az is igaz, hogy jól esett kiírni magamból.
1-es biztos szakított. Volt már, hogy kimaradt egy hét de akkor is felhívott.
Az is lehet,hogy valami olyan történt amihez a kettőtök viszonyának semmi köze. Pl. betegség a családjában, munkahelyi probléma,vagy bármi egyéb ami teljesen elvonja a figyelmét.
Nekem is volt egy szeretői kapcsolatom, igaz, nem ennyi ideig és nem volt ennyire szoros a kapcsolat. Viszont voltak az életemben olyan történések - szüleim betegsége, gyerekem elköltözése, munkahelyváltás- amikor eszembe se jutott,hogy egyáltalán Ő létezik.
Mivel nem vagy a mindennapjai része akár történhetett Vele/körülötte olyan, ami annyira megviseli,hogy most nem szeretne Veled még beszélni sem.
Várd meg amíg jelentkezik. Ha mégsem tenné bizonyára lezárta.
Ha kötődsz Hozzá, és nem keres, egy idő után azért egy kérdést írj Neki,hogy jól van-e, minden rendben?
Én akkor építettem le a szeretőmet, amikor többet akart. Nyilvánvaló, hogy azért volt a szeretőm, mert nem tudtam dönteni, nem akartam még feladni a kapcsolatomat. Kezdett neki kevés lenni a szeretői állapot, nekem meg egyre kockázatosabb volt a heti találkozás. Inkább nem kerestem, hogy ne bukjunk le. Amikor beszéltünk, mindig felhozta, hogy elhagytam-e már a páromat és ő nem akar sokáig várni.
Tehát neki a szeretkezés és a pár órás randi már kevés volt. Nekem meg nem volt szükségem egy második hárpiára, ezért egyre kevesbé kerestem, lassabban, kevesebbet reagáltam. Tehát szépen kivéreztettem ez a kapcsolatot. Végül elköszönt, hogy nem bántja a kapcsolatomat.
Lehet, hogy már vele élnék, ha türelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!