Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek milyen érzés, amikor a szerető után a párjukkal is ágyba bújnak?
Sosem gondoltam, hogy valaha mrg fogom csalni a barátnőmet. De megtörtént és nem volt semmi kellemetlen érzésem. Egy-két alkalommal úgy alakult, hogy a szeretőm után, este még a barátnőmmel is együtt voltam. Be kell vallanom, hogy piszok jó érzés volt! Fantasztikus érzés megélni, hogy két nő is kíván, két nőt is kielégítettem.
Nőknek is hasonló érzés, hogy egy nap két férfi is megkívánta és kielégítette őket. Olyan szupernő vagyok érzés?
Nincs szeretőm, nem is tervezek.
Viszont így belegondolva ettől biztosan nem érezném magam "szuper nőnek" mert ha akarnék akkor jóformán bárkivel szexelhetnék. Így én ezt nem élem meg teljesítménynek. Biztos ez azoknak nagy szám lehet, akinek korlátozottak a lehetőségei ilyen téren.
ha már szeretőm van akkor nincs párom
a kettő nem kompatibilis egymással
6!
Szeretkezés közben röhögtél a képébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!