Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nőknek milyen érzés, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek milyen érzés, amikor a szerető után a párjukkal is ágyba bújnak?

Figyelt kérdés

Sosem gondoltam, hogy valaha mrg fogom csalni a barátnőmet. De megtörtént és nem volt semmi kellemetlen érzésem. Egy-két alkalommal úgy alakult, hogy a szeretőm után, este még a barátnőmmel is együtt voltam. Be kell vallanom, hogy piszok jó érzés volt! Fantasztikus érzés megélni, hogy két nő is kíván, két nőt is kielégítettem.

Nőknek is hasonló érzés, hogy egy nap két férfi is megkívánta és kielégítette őket. Olyan szupernő vagyok érzés?

2020. aug. 27. 17:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kemény! A párod pedig azt gondolta, hogy annyira élvezed?
2020. aug. 27. 21:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit gondolt, elegge el volt szalva magatol de igazabol mar eleg lapos volt az egész kapcsolat.
2020. aug. 27. 21:51
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
1-es, akkor minek mész haza? És még az ilyeneknek van "otthon".
2020. aug. 28. 08:31
 14/24 anonim ***** válasza:
43%
13# csináld utána ha irigykedsz. 😊
2020. aug. 28. 09:58
 15/24 anonim ***** válasza:
61%
14-es, kihagyom, nincs szükségem egyik féregtől pénzre, másiktól meg pinára, 3.tól meg házimunkára, mind1iket megoldom, így vagy úgy, a gyökérség lenézendő, de ezek szerint itt ez a menő a %-ok alapján.
2020. aug. 28. 13:55
 16/24 A kérdező kommentje:

Véleményt kértem azoktól, akik átélték ezt.

Nem kritikát kértem róluk. Az sem volt kérdés, hogy másnap vagy hetekkel később mit éreztek, mert az egy egészen más téma.

Szeretkezés közben és közvetlenül utána másként működik az ember. Viszont úgy látom a hozzászólások alapján, hogy a félrelépő nők otthon már nem örömmel bújnak ágyba.

2020. aug. 28. 14:26
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
Egy kalandom volt csak, undorodtam magamtól miután 24 órán belül ketten is voltak bennem. Olyan mocskos érzés, mivelhogy még éreztem az előző kígyó helyét magamban.
2020. aug. 29. 17:46
 18/24 anonim ***** válasza:
56%
16# Micsoda kikövetkeztetés. "otthon már nem örömmel bújnak ágyba". Azért mennek félre, mert azelőtt is gondok voltak otthon. És nem azért mert a férjük nem szexel velük, hanem mert elmúltak az érzelmek.
2020. aug. 29. 20:01
 19/24 A kérdező kommentje:

18!

Éppen azért kérdeztem, mert férfiaknál másként működikhet és úgy tűnik, másként is működik ez. Ha elolvastad volna a kérdés alatti részt, akkor nem játszanád most az okostojást.

2020. aug. 29. 20:29
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
18, nincs félre, akkor kiléünk. Ez olyan, hogy meggondoltam magam a hitelfelvétel után, másik banknak fizetek kevesebbet. Érdekli szerinted a hitelt adó bankomat? Érdekes lenne. Tettél egy fogadalmat, nyilván egy ember nem tudja a fejed a szrba túrni miatta ha nem tartod be, de ha így viselkedsz szerződésnél is (legyen az házassági, hitel, akármi), hát érdekesen fogsz járni. Szóval az erkölcs mutat valamit magáról az emberről, mert más területen sem fog másképp viselkedni. Kibúvót, kitérőt, indokot, magyarázatot gyárt csak a saját ösztöneinek megéléséhez. Csak jót akartam ezzel a hozzászólással.
2020. aug. 30. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!