Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van férje és szeretője is?
Akinek van férje és szeretője is az miért csalja meg a férjét?
Ha nem olyan a szex ami jó neked akkor nem lehet egyszerűen megbeszélni hogy változtasson rajta?
Miért döntöttetek az mellet hogy szeretőt tartsátok?
Kort is írjátok..
Mert teljesen más hangulata/izgalma van olyannal együtt lenni aki 20 éve a párod, meg teljesen más izgalmat ad egy alkalmi szex mondjuk a kollégáddal. Ezt nem fogja megérteni sose aki nem csinált ilyet.
Szeretem a párom, sok a szex, de rutin szex. Már nem ad újat. Ettől még imádom, ő az életem, de a szex terén vágyom az újra.
Viszonyt ettől független nen kezdek, de pl amióta kerülget az egyik kolléga és egész nap izgatja a fantáziám, azóta otthon úgy rohanok a páromhoz kufircolni felajzva mint a szél. Mit mondjak, nem panaszkodik:)
Négyeske, úgy érzem van egy személyes sértettséged a helyzetben amit nem arra kellene rávetíteni aki ellened nem kovetett el semmit. :)
Nem a 2es vagyok.
Én nem tudom mi a 4-es baja vagy mire írta ezt, de nem zavarnak az ellenérvek, én megértem ha valaki eddig hűségben élte le az életét.
Én nem ez vagyok, és nem hiszem hogy egyforman kellene gondolkodnunk.
9 Nem:D Szegény kollégádat próbálod lejáratni, csak egybe nem gondolsz bele, hogy van neki láthatatlan védője is, aki pont az ellentétjét igazolja annak, mint amit te itt el akarsz hitetni:D
Ez az ő nyeresége, a te veszteséged:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!