Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek a férje lebukott a szeretőjével, miért hiszitek el neki, hogy megszakitotta vele a kapcsolatot?
Mert buták. Tudják hogy 2 gyerek után, megereszkedett testtel, nulla szakmával az életbe nem lesz olyan színvonal az életükbe, ha elválnak. A pereskedéshez meg buták :D
Inkább ezt mesélik be maguknak.
Bocsánat, ha túl naivnak tűnt a válaszom. Nekem rengeteg szomszédom, rokonom, haverom felesége ilyen. Innen vettem amit mondtam.
Jelenleg is a szomszéd asszonyomat agyba főbe csalja a férje, 3 gyerek mellett. De ez a nő egy hárpia..és még jó bamba is :D
Azért közel sem biztos, hogy egy anyának nincs szakmája, vagy hogy buta lenne a pereskedéshez. Jah, és nem csak topmodellek élnek párkapcsolatban. Ismerek kövér nőket, akik elváltak, aztán az új pasival/férjjel meg olyan boldogok, hogy sugárzik róluk.
A kérdésre válaszolva:
Annyi, hogy ilyenkor irreálisan látják a férfit. Nemrég volt egy kérdés, ahol a nő arról írt, hogy a férje mindenki előtt megalázza, de különben meg olyan jó ember, hogy jobbat nem is ismer nála. Mondjuk ezt kétlem, maximum nem jár nyitott szemmel, mert már nem az ismerkedési fázisban van.
21/L
Nem voltam még ilyen helyzetben, de a körülöttem élők közül már többen.
Talán tényleg lehetséges,hogy a pasi tanul a történtekből és ráébred arra,hogy a másik nő sem különb, és fontosabb a családja.
A nők pedig családcentrikusak, inkább maradnak a pasival, főleg ha van közös gyerek, otthon, mint továbblépnek.
Miért gondolod kérdező, hogy a megcsalt férfiak/nők azt hiszik hogy nem lesz több megcsalás a hátuk mögött?
Szeretnének továbbra is az adott illetővel élni, közösen nevelni a gyerekeiket, élvezni a felépített egzisztenciát. van aki bírja ezt van aki nem, éljen mindenki úgy amennyit elbír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!