Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, akiknek a férje lebukott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek a férje lebukott a szeretőjével, miért hiszitek el neki, hogy megszakitotta vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Érdekel,hogy egy párhuzamosan futó hosszu kapcsolat után miért hiszitek el azt,hogy befejezte a szeretővel,és nem csak nektek hazudja azt?
2017. júl. 1. 15:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
tök erdekes hogy olyan ember aki volt mar ilyen helyzetben olyan nem mer ide irni...ez mindent elmond..
2017. júl. 2. 11:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért nem ír,mert szétszednék itt miért bocsátott meg,miért nem dobta ki, milyen hülye,stb. ne várjatok választ ,senki se hülye, hogy kitegye magát ennek...

Érdekes, még a szeretőt se alázzák itt annyira...

2017. júl. 2. 11:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Pedig kérdező elég sok olyan van az oldalon, aki ezt hiszi.Ha gépnél lennék tudnék kérdéseket linkelni az itteniektől.Azokra adott válaszok is árulkodók.
2017. júl. 2. 12:03
 14/19 A kérdező kommentje:
En nem akarok senkit alázni.CSak nem értem milyen alapon hiszi el azt bárki is hogy tényleg vége .Miért ne hazudhatna utána is?
2017. júl. 2. 14:54
 15/19 A kérdező kommentje:
Meg egyébként én nem tartom az ilyen embert hülyének aki megbocsájt.csak nem értem miért meséli be magának hogy egy ilyen férfi jó útra tér?
2017. júl. 2. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

"tök erdekes hogy olyan ember aki volt mar i"lyen helyzetben olyan nem mer ide irni...ez mindent elmond"

Az a lehetőség fel sem merül fel benned, hogy bárkinek, akit érint a téma, egy nyári hétvégén van érdekesebb programja, mint a te kérdésedre válaszolni a Gyakorin, vagy ha éppen olvassa, egyszerűen úgy dönt, hogy nem szán az életéből időt, energiát arra, hogy olyannak válaszoljon, akinek eleve van egy prekoncepciója, amihez ragaszkodik, meg már eleve lenézően fogalmaz azokkal kapcsolatban, akiktől őszinte választ várna?

(Én legalábbis biztos felesleges időpazarlásnak érezném, hogy válaszoljak rá, ha ilyen helyzetben lennék.)

Plusz akinek van egy kis pszichológia érzéke, az leszűri a megfogalmazásodból, hogy a személyes érintettséged legvalószínűbb oka az, hogy szerető voltál/vagy, akinek az fáj, hogy a férj nem hagyta/hagyja ott miattad a feleségét/családját).

2017. júl. 2. 18:56
 17/19 A kérdező kommentje:
utolso szanalmas es nevetseges vagy.meg jo hogy te nem irtal ide.az ilyen valaszoloktol mint te borsozik a hatam.es igen van szemelyes erintettsegem ismerosi korben de nem azert mert szereto voltam..de te viszont megerdemled hogy a ferjed atverjen☺
2017. júl. 2. 19:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy soha nem szabad hagyni, hogy egy férfitól függjünk.

Csak akkor vállaljon egy nő gyereket ha egyedül is fel tudná nevelni.

Csak akkor költözzön a férfihoz ha van saját lakása/albérlete. Szakításkor vagy váláskor nagyban megkönnyíti a helyzetet.

Én anyukám hibájából tanulva így látom a helyzetet.

19l

2017. júl. 3. 15:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem egészen a kérdésre válaszolok. Én egy házas párról tudtam (meg az egész környék) Hogy a nő csalja a férjét. Amikor az elment dolgozni ment a szerető! A férfinak a saját apja megmondta ezt. Meg a testvére is. Állítólag majdnem elsírta magát, hogy Ő szereti a feleségét, miért akarják , hogy tudja amit nem akar tudni! No hát ilyen is van!
2017. júl. 3. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!