Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a férje/felesége helyett végül a szeretőjével maradt, hogyan alakult az életük? Nem veszik el a dolog varázsa? Lett esetleg közös gyerek?
A magam nevében nem tudok nyilatkozni, de a barátaim története ugyanez, amit leírtál. A pár férfi tagja a szeretővel maradt. Lettek közös gyerekek és állításuk szerint a dolgot nem bánták meg.
Természetesen az élet és párkapcsolat kihívásai az ő esetükben is megvoltak, de együtt maradtak.
Szereto majdnem ongyilkos lett aztan kihullott az osszes haja.
Pasi visszament exhez aki kidobta elkezdett inni.
Feleseg lefogyott es ujra ferjhezment szult egy gyereket.
A volt szereto egyedul gyerek nelkul marad egyedul.
Akik csaltak rosszul jartak....
Én a férjemmel maradtam,szeretőm elhuzott,pedig azt mondta nagyon szeret,meghalna értem. Hát ja.. Felesége beadta a válópert, talált magának egy rendesebb pasast.
A pasi meg sztem elvan egy nővel(vagy többel)
Pedig engem elakart venni feleségül,meg gyereket is akart..
Aztán a napokban elkezdtem felébredni az álomból,h csak játékszernek kellettem neki,és a férjem aki igazán szeret,mert ezek után sem hagyott el.
25l
6 eve egyutt
Kozos gyerek is van :-)
A sors fintora h most melette is van szeretom csak annyi a kulonbseg h tud rola es tamogatja ezt a dontest ...
Akkor te vagy az az 0,01 %,gondolom, a kérdező ilyen sztorikra kíváncsi...
Egy másik sztori, de nem ez lett a vége.Fiatal nő, 2 gyerek ,élettárs,idősebb férj a szerető.pár hét viszony után fiatal szerető borítja a bilit, mert beleesett az idősebb pasiba,gyereket ,házasságot akar.Pasi felesége, válni akar, kidobja.majd mégis kibékülnek, élnek tovább,boldogabban..
Szerető bosszút forral,áskálódik,vissza akarja szerezni...nem sikerül.Élettárs a gyerekek miatt nem küldi el a p.ba.
Ők is megpróbálják újrakezdeni, ennek örömére szül egy 3. gyerkőcöt is az élettársának...
Tanulság, a férj a feleséggel,szerető a bánatával marad...(mondás)...ebben az esetben volt olyan balek a párja, hogy nem rúgta ki...(gondolom, neki is volt vaj a fején)
Hol a varazs abban ha valaki belepiszkol mas hazassagaba?
Mas karan soha soha nem lehetsz boldog....karma baby karma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!