Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a férje/felesége helyett végül a szeretőjével maradt, hogyan alakult az életük? Nem veszik el a dolog varázsa? Lett esetleg közös gyerek?
9. es.Köszönöm.
pontosabban így hangzik, de már nem tudom kitől való az idézet.
A férj a feleséggel, a szajha a bánatával marad, és helyreáll a világ rendje"....:)
Atok ul azon a non es ferfin ali mas hazassagaba belepiszkit orokre buntudata marad es visszakapja egyszer majd az ovet viszik.
Felnott ertelmes emberek elobb elvalnak szakitanak majd uj kapcsolatba kezdenek.
Aki nem igy tesz fereg
Se asszonyvero se hazisarkany nem ok megcsalasra
Valasra igen megcsalasra nnincs se ok se kifogas
Aki nem szeret valast ad be es elkoltozik csak ezek utan lep
Gyava gerinctelen ember aki jobbra var addig nem dobja a volt parjat.
Ismersz? ki mondta voltam vagy nem voltam ilyen helyzetben?
Voltam es az alaptetel maradt es maradni is fog.
Amig valaki foglalt nem foglalkozom foglalkoztam vele
Szeretsz tenyelg ? bizonyisd be valj el es keress utana addig huzas a busba a legtobb hisszerelmes ja megahalok erted elkullogott
Bárcsak tudnád, hogy mennyire boldogok vagyunk és kívánom, hogy te is legyél csak feleennyire (ha véletlenül nem vagy) és ne abba a tudatba ringasd magad, hogy ilyen nincsen! Ha téged is elhagytak nagyon sajnálom. Őszintén. Ha attól félsz, hogy téged is elhagynak, akkor még jobban. Szörnyű érzés lehet.
De! Ettől még nem kell elképzelni, hogy egy ilyen kapcsolat halálra van ítélve. Mert nincs! Hamarosan szeretnénk saját babát is, és akkor lesz tökéletes minden. Sajnálom a volt-feleségét a páromnak, mert tényleg nagyot bukott és bánhatja is. Ezért meg is értem, hogy még ma sem tud túllépni. Talán még egy ilyen férfit soha nem is talál.
Tudom, hogy engem nem hagyna el, mert ÉRZI, HOGY SZERETEM ÉS HOGY JOBBAN ÉRTÉKELEM, mint a gyerekei anyja. Kihasználta minden téren. Kár volt. Mert a párom egy nagyon hűséges típus, és biztos vagyok benne, hogyha továbbra is figyelünk egymásra, akkor mellőlem nem fog mást keresni.
Semmit sem tudok rólad, de sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!