Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hinnétek a férjeteknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hinnétek a férjeteknek ilyen ügyben?

Figyelt kérdés
A férjem hónapok óta beszélget egy munkatársnőjével, akivel semmi munkakapcsolata nincs. Van hogy egy két órát is eldumálnak, személyes témákról. Emellett chatelnek, mostanában a vírus miatt személyesen nem találkoznak. De olyanokat ír neki, hogy csak ne miniszoknyában menjen be a nő ha megy, mert véletlenül magukra zárják az irodát, meg egyszer majd megbeszélnek egy rendes találkozót, meg ilyenek, és még durvább is volt de azt le se akarom írni. Szóval kérdőre vontam a férjemet, hogy mi ez? Azt mondta, nem kell komolyan venni, nem csinál semmit, csak szívják egymás vérét, viccelődnek. A kérdés igazából az, hogy ilyen tényleg lehetséges, hogy hónapokig szórakozik, mintha flörtölne, de csak vicc? Ti hinnétek neki?
2020. aug. 22. 17:43
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, te nagyon naiv vagy. Kapaszkodsz mindenbe, meg véded a férjed, mert nehéz szembenézni azzal, hogy elárult. Megértem, csak így nem lehet élni.

A férjed olyan, mint az én kollégám, csak ő velem csinálta ezt. Beszélgetések, viccelődések, évődések, egymás csipkedése (szóban - én is frappánsabban tudtam válaszolni, mint a felesége, de ez nem igazán érdem, nekem könnyedebb a stílusom, könnyebben tudok reagálni, egyszerűen ilyen a személyiségem, az övé meg olyan), flörtölések, hosszabb ebédek. A mostani helyzetet pedig te is sejtheted :)

Annyi a különbség, hogy nálunk a pasi vallott a feleségnek, hogy érez valamit más iránt (irántam), a nő pedig belekapaszkodott sírva a lábába, hogy mindent megígér, csak neki történjen semmi rossz. Te is hasonlóan gyenge lehetsz :-( Ezt pedig kihasználják, mert megtehetik. Ez nem feltétlen a te hibád, hiszen nem vagy rossz ember, inkább az a gerinctelen, aki ezt kihasználja, de ez van. Nyisd végre fel a szemed. Egy férfi SOSEM csak barátkozik ebben a formában. Sosem. Akkor sem, ha azt mondja. Akkor sem, ha cigánygyerekek hullanak az égből. Téged elárultak, megcsaltak, átvertek és megaláztak. A másik oldalon lévő nőről pedig ne gondold, hogy egy pillanatig is érdekli, hogy veled mivan. A férjedet sem érdekli.

2020. aug. 28. 10:41
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

Most kellene felajánlanod, hogy váljatok el, ha annyira tetszik neki a másik nő.

Nem ítélem el a férjedet sem, mert ezek nem előre eltervezett dolgok. De ha tényleg igaz, amit kihallottak, akkor valami nincs rendben a házasságotokban. Egy jó kapcsolatba nem tud bejutni egy harmadik fél.

2020. aug. 28. 11:52
 53/59 anonim ***** válasza:
87%

Gyakorlatilag ugyanígy, ugyanezt csinálta annó a barátnőm. Munkahely, viccelődés, bizalmaskodás, kibeszélés, majd irodában kefélés. Nagy bakis lebukás, majd könyörgés és siránkozás, hogy ő engem szeret.

Na persze, meg a k.rva anyádat! :D

Kérdező, te meg ne legyél már ilyen tutyi-mutyi! A palid csal téged! Érzelmileg és testileg is!!!

2020. aug. 29. 06:44
 54/59 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek kérdező?
2020. szept. 4. 02:42
 55/59 A kérdező kommentje:
Mióta történt ez az ominózus beszélgetés, hogy őt választaná, nem találkoztak. És szerencsére nem is fognak, mert a munkahelyük szigorít, és már megint nem járhat be a nő. Rég nem beszéltek chaten, persze gondolom mert tudtak személyesen. De a férjem már egy ideje nem kereste. Úgyhogy nem akar szerencsére mégsem semmit tőle. Ez szerintem ennyi volt, nem lesz köztük semmi
2020. szept. 4. 06:52
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Na hát innentől kezdve tuti troll a kérdező. :D Ilyen buta ember csak értelmi fogyatékkal lehet valaki.
2020. szept. 4. 17:51
 57/59 A kérdező kommentje:
Nem értem miért mondod.
2020. szept. 4. 18:53
 58/59 anonim ***** válasza:
100%
Most itt az ideje kideríteni, hogy mi a baj a kapcsolatotokban!
2020. szept. 4. 19:27
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
Most vagy kaptál még egy esélyt hogy javíts a kapcsolatodon vagy hogy elmenekülj. Vaagy a csajszi dobta valamiért és ha nincs ló..
2020. szept. 5. 12:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!