Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hinnétek a férjeteknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hinnétek a férjeteknek ilyen ügyben?

Figyelt kérdés
A férjem hónapok óta beszélget egy munkatársnőjével, akivel semmi munkakapcsolata nincs. Van hogy egy két órát is eldumálnak, személyes témákról. Emellett chatelnek, mostanában a vírus miatt személyesen nem találkoznak. De olyanokat ír neki, hogy csak ne miniszoknyában menjen be a nő ha megy, mert véletlenül magukra zárják az irodát, meg egyszer majd megbeszélnek egy rendes találkozót, meg ilyenek, és még durvább is volt de azt le se akarom írni. Szóval kérdőre vontam a férjemet, hogy mi ez? Azt mondta, nem kell komolyan venni, nem csinál semmit, csak szívják egymás vérét, viccelődnek. A kérdés igazából az, hogy ilyen tényleg lehetséges, hogy hónapokig szórakozik, mintha flörtölne, de csak vicc? Ti hinnétek neki?
2020. aug. 22. 17:43
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de megérdemlitek egymást 😂
2020. aug. 23. 12:09
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Hát,neked kedves kérdező hiába beszél a sok ember. Tényleg megérdemled. Ha szerinted ez ártatlan,akkor legyél ebben a tudatban. Ez aljasság,rád nézve megalázó. De te csak türd és mentegesd. Aztán ha lelép,mert egy karakán csajt akár,aki nem ilyen naiv ne lepődj meg. Sajnalom. Ez a tény.
2020. aug. 23. 13:36
 33/59 anonim ***** válasza:
100%
Jaj most olvastam,hogy nincs is köztük munkakapcsolat. Ha csak beszélgetni, hülyeskedeni szeretne ártatlanul,akkor olyanokkal beszélgetne aki ott van. De őt szánt szándékkal keresi.... Hmmm elgondolkodtató....
2020. aug. 23. 13:38
 34/59 A kérdező kommentje:

Nincs amúgy köztük munkakapcsolat. A múltkor le kellett volna valamit adni a nőnek, de hagyhatta volna a portán. De mondta neki, hogy nem szóljon ha benn lesz, mert akkor találkoznak és odaadja. Meg kérdezgeti mikor lesz benn, mindig konkrét napon vagy változó.

Nem mondta el amúgy, lebukott.

2020. aug. 23. 13:58
 35/59 A kérdező kommentje:
Amiért mégis nem vagyok biztos hogy lenne valami, az az, hogy ilyeneket is írt neki, hogy ő már nem csajozik, nyugdíjba vonult, ő csak barátilag ölelné meg, és amikor írta hogy valamelyik nap olyan jól nézett ki, hogy legszívesebben bezárkózott volna vele, akkor utána rögtön írta, hogy áá nem rontaná meg. Ezért gondolom hogy tényleg csak vicc
2020. aug. 23. 14:04
 36/59 anonim ***** válasza:
100%
Hogy te milyen buta naív lény vagy....
2020. aug. 23. 18:11
 37/59 anonim ***** válasza:
86%

Folyamatosan gyártod az önigazolásokat magadnak és a férjednek is

Mi a kérdés?

2020. aug. 23. 19:45
 38/59 A kérdező kommentje:
Én csak a véleményeteket szeretném tudni, hogy mond e férfi ilyet egy nőnek ha nem akar semmit tőle. Csak ennyit :(
2020. aug. 23. 19:52
 39/59 A kérdező kommentje:
Illetve ha nem, akkor miért mond ilyeneket közben anőnek, hogy nem akar semmit, csak barátilag öleli meg, nem rontaná meg. Nekem ez annyira kettős. Ha ezek a mondatai nem lennének pluszban akkor nem lenne kétségem
2020. aug. 23. 19:55
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem mond ilyeneket.

Hatalmasat fogsz koppanni kérdező, hatalmasat

2020. aug. 23. 22:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!