Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hinnétek a férjeteknek ilyen ügyben?
Nekem egy nő mondta, hogy csak barátilag szeretne megölelni. Megcsókoltam, a többit kitalálod...
Volt olyan, hogy kollegínának írtam valamit este, mert eszembe jutott valami a korábbi beszélgetésünk miatt. De nem volt ez rendszeres. És nem is olyanokat írtam, mint a férjed. Vannak olyan pasik, akik minden nőnek adják a lazát, mert ha egyszer bejön, akkor már megérte. Amúgy meg mindenki úgy látja, hogy "ő csak ilyen laza, jófej fazon".
"... nem akar semmit, csak barátilag öleli meg, nem rontaná meg."
A baráti ölelést már írtam. A nem rotaná meg pedig azt jelenti, hogy felhozza a szexualitást. Válaszolhatja erre a nő, hogy ő mégis szeretné azt a megrontást. A kérdés az, hogy erre mit válaszolna a férjed!
Az biztos, hogy valami hiányzik a férjed életéből. Lehet, hogy csak ez a fajta kommunikáció, de lehet, hogy más is. Ha nem deríted ki, hogy mi hiányzik neki, akkor megadni sem tudod. Ha ezt a nőt el is tudod kergetni, lesz másik, ha a problémát nem oldod meg!
"... nem akar semmit, csak barátilag öleli meg, nem rontaná meg."
Itt amúgy arra megy ki a játék, hogy a pasi a csajjal incselkedik, érdeklődik, hogy zavarná-e, ha "megrontaná". Konkrétan mint ha azt kérdezné meg a csajtól, hogy benne lenne-e egy alapos dugásban. A választ várja.
Ha nem akar téged megcsalni, miért tesz fel ilyen kérdést? És ha a csaj nem ellenkezik, akkor szerinted mit fog válaszolni a pasid? Bocs, de nem? :D
Mikor ő az aki keringőre hívta. :)
Beszéltem az egyik kollágájával, akiben megbízhatok. Azt mondta tegnapelőtt volt benn nála a nő, zárt ajtók mögött beszélgettek 2,5 órát magándolgokról. Néhány mondatot hallott. A nő panaszkodott a házasságára, hogy nem jó neki. A férjem meg azt mondta neki, hogyha még nem lenne házas, őt választaná feleségnek.
Ez már a vég ugye?
"A nő panaszkodott a házasságára, hogy nem jó neki. "
A nő oldaláról nézve már meg is van az indok a megcsalásra :D
"A férjem meg azt mondta neki, hogyha még nem lenne házas, őt választaná feleségnek."
A férjed meg kapott az alkalmon és fel is ajánlotta neki magát.
Most komolyan, medig vársz még? Vagy akkor hiszed el, mikor a pasid már vígasztalja ezt a szerencsétlen nőt, akinek sz-r a kapcsolata?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!