Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hinnétek a férjeteknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hinnétek a férjeteknek ilyen ügyben?

Figyelt kérdés
A férjem hónapok óta beszélget egy munkatársnőjével, akivel semmi munkakapcsolata nincs. Van hogy egy két órát is eldumálnak, személyes témákról. Emellett chatelnek, mostanában a vírus miatt személyesen nem találkoznak. De olyanokat ír neki, hogy csak ne miniszoknyában menjen be a nő ha megy, mert véletlenül magukra zárják az irodát, meg egyszer majd megbeszélnek egy rendes találkozót, meg ilyenek, és még durvább is volt de azt le se akarom írni. Szóval kérdőre vontam a férjemet, hogy mi ez? Azt mondta, nem kell komolyan venni, nem csinál semmit, csak szívják egymás vérét, viccelődnek. A kérdés igazából az, hogy ilyen tényleg lehetséges, hogy hónapokig szórakozik, mintha flörtölne, de csak vicc? Ti hinnétek neki?
2020. aug. 22. 17:43
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy nő mondta, hogy csak barátilag szeretne megölelni. Megcsókoltam, a többit kitalálod...

Volt olyan, hogy kollegínának írtam valamit este, mert eszembe jutott valami a korábbi beszélgetésünk miatt. De nem volt ez rendszeres. És nem is olyanokat írtam, mint a férjed. Vannak olyan pasik, akik minden nőnek adják a lazát, mert ha egyszer bejön, akkor már megérte. Amúgy meg mindenki úgy látja, hogy "ő csak ilyen laza, jófej fazon".

"... nem akar semmit, csak barátilag öleli meg, nem rontaná meg."

A baráti ölelést már írtam. A nem rotaná meg pedig azt jelenti, hogy felhozza a szexualitást. Válaszolhatja erre a nő, hogy ő mégis szeretné azt a megrontást. A kérdés az, hogy erre mit válaszolna a férjed!

Az biztos, hogy valami hiányzik a férjed életéből. Lehet, hogy csak ez a fajta kommunikáció, de lehet, hogy más is. Ha nem deríted ki, hogy mi hiányzik neki, akkor megadni sem tudod. Ha ezt a nőt el is tudod kergetni, lesz másik, ha a problémát nem oldod meg!

2020. aug. 24. 02:19
 42/59 anonim ***** válasza:
100%

"... nem akar semmit, csak barátilag öleli meg, nem rontaná meg."

Itt amúgy arra megy ki a játék, hogy a pasi a csajjal incselkedik, érdeklődik, hogy zavarná-e, ha "megrontaná". Konkrétan mint ha azt kérdezné meg a csajtól, hogy benne lenne-e egy alapos dugásban. A választ várja.

Ha nem akar téged megcsalni, miért tesz fel ilyen kérdést? És ha a csaj nem ellenkezik, akkor szerinted mit fog válaszolni a pasid? Bocs, de nem? :D

Mikor ő az aki keringőre hívta. :)

2020. aug. 24. 13:54
 43/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted írna? Hát nem. Vagy ha igen,mindenkinek. De ő csak neki ír. Ergo kell neki a csaj. Miért tűröd? Miért véded? De tényleg. Tényleg lábtörlő akarsz lenni,ahogy valaki írta? Még ha nem is du.ná meg,érzelmek már vannak,mert a te hátad mögött csinálja,téged elárulva...
2020. aug. 25. 09:49
 44/59 anonim ***** válasza:
76%
Leírták neked 5 oldalon keresztül hogy vagy épp csal, vagy megakar. Erre te a negyedik oldalon azt kérded hogy en csak arra vagyok kivancsi hogy szerintetek megcsal? Igen a válasz. Ha te ezt les.arod, az a te dolgod. Sajnallak, és szánlak is, mert buta vagy, és nem hiszel nekünk.
2020. aug. 25. 14:09
 45/59 anonim ***** válasza:
amint tudja már dugja is.f
2020. aug. 25. 17:34
 46/59 A kérdező kommentje:

Beszéltem az egyik kollágájával, akiben megbízhatok. Azt mondta tegnapelőtt volt benn nála a nő, zárt ajtók mögött beszélgettek 2,5 órát magándolgokról. Néhány mondatot hallott. A nő panaszkodott a házasságára, hogy nem jó neki. A férjem meg azt mondta neki, hogyha még nem lenne házas, őt választaná feleségnek.

Ez már a vég ugye?

2020. aug. 26. 13:48
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De miert nem ulsz le vele megbeszelni?
2020. aug. 26. 13:53
 48/59 A kérdező kommentje:
Tagadja hogy komoly. Csak barátság, vicc stb.
2020. aug. 26. 13:55
 49/59 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérd meg hogy hagyja abba a vele való kapcsolatot.
2020. aug. 26. 14:10
 50/59 anonim ***** válasza:
100%

"A nő panaszkodott a házasságára, hogy nem jó neki. "

A nő oldaláról nézve már meg is van az indok a megcsalásra :D

"A férjem meg azt mondta neki, hogyha még nem lenne házas, őt választaná feleségnek."

A férjed meg kapott az alkalmon és fel is ajánlotta neki magát.

Most komolyan, medig vársz még? Vagy akkor hiszed el, mikor a pasid már vígasztalja ezt a szerencsétlen nőt, akinek sz-r a kapcsolata?

2020. aug. 27. 15:04
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!