Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy nő szemmel láthatóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő szemmel láthatóan szerelmes, de egyedül szeretne elutazni egy hétre Olaszba (2 közös nyaralás után idén), mennyire reális?

Figyelt kérdés
Elvált, most van gyerekmentes hónapja.

2020. aug. 15. 13:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

8

*És nem igaz, hogy megfizethetetlen.

De igen, egy több gyerekesnek ezek a lehetőségek megfizethetetlenek.

2020. aug. 15. 13:45
 12/25 anonim ***** válasza:
12%
Igaza van. Minek a tengerbe vizet vinni? :) Az olasz hapik meg jól is néznek ki.
2020. aug. 15. 13:45
 13/25 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, mi hangzik olyan irreálisnak abban, hogy vannak emberek, akik szeretnek egyedül utazni, amikor nem kell senkivel kompromisszumot kötniük, oda mennek ahova szeretnének, azt a nevezetességet nézik meg, amit akarnak, addig ücsörögnek a tengerparton vagy akárhol, ameddig jól esik nekik és nem kell állandóan vki más igényeihez igazodniuk.

Nem kell paranoiásnak lenni.

Egyedül akkor vonnám fel a szemöldököm, ha eddig egyáltalán nem lett volna jellemző az illetőre ez a fajta elvonulás, és hosszú idő után egyszercsak előállna egy ilyen ötlettel a semmiből. Akkor lehet, hogy én is kicsit gyanakvó lennék.

2020. aug. 15. 13:59
 14/25 anonim ***** válasza:
36%
Egyedül elutazni Olaszországba 1 hétre? Én nő vagyok, tehát női szemmel válaszolok úgymond. Én nem vállalnám be soha, azt hogy nőként teljesen egyedül elutaztak relatíve ilyen messzire egy hétre... Legalább a barátnőmmel mennék, ha már nincs "más". Ez nem életszerű valami nem stimmel.
2020. aug. 15. 13:59
 15/25 anonim ***** válasza:
38%
Én nő vagyok. Soha nem mennék egyedül relatíve ilyen messzire 1 hétre. Akármi történik velem, elég ha csak valami hasmenés vírust elkapok vagy hasonló, legyen mellettem valaki. Minimum egy barátnő.
2020. aug. 15. 14:01
 16/25 anonim ***** válasza:
23%

Azért Olaszország nem olyan közel van, mintha elmennék a balatonhoz például, és ha ne adj isten bármi bajom történik valahogy csak hazaérek...

Mellesleg a balatonra sem megyek egyedül. Nem félek senkitől, hanem szimpla dolgok miatt. Amíg a vízben vagyok, és fürdök, mondjuk ki vigyáz a táskámra, telefonomra stb...?!

Oké, vannak értek megőrzők, dehát ez nem az igazi.

2020. aug. 15. 14:05
 17/25 anonim ***** válasza:
29%

Én szerintem akik itt lepontoztak engem, a büdös életben nem voltak Olaszországban... Megnézném nő létedre hogyan lennél ott egy hétig egyedül és mennyire életszerű a dolog...

Elmész egyiptomba nyaralni azzal kezdődött a dolog hogy hányas hasmenés vírust kaptunk el. Mert nem palackos vizet ittunk hanem a csapból... Na Mind1. Én tapasztalataim alapján írok. Nem olyan egyszerű az...

2020. aug. 15. 14:07
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Jaj fejezzétek már be a rinyát. Nő vagyok miért a Balaton nem veszélyes egyedül egy nőnek?? Nézzük csak Siófokot este...hagyjuk már a hülyeséget
2020. aug. 15. 14:22
 19/25 anonim ***** válasza:
43%

Erről írtam az előbb 😀😀😀

Pontosan... De az még nem olyan "veszélyes", Siófok ahhoz képest semmi amit egy idegen országban idegenként, idegen kultúrák között kaphatsz neadj isten...

2020. aug. 15. 14:27
 20/25 anonim ***** válasza:
32%
Még talán a balatonra elmennék egyedül, esetleg... De értelmét nem látom... Olaszországba egyedül? Az kizárt. Nem reális, tehát ez a válaszom.
2020. aug. 15. 14:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!