Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik olyan hosszú 10-50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hosszú 10-50 éves kapcsolat ahol a férfi nem csalja meg a nőt? Ismersz ilyet?Mi az oka?L

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nők is megcsalhatnak stb,de mivel nő vagyok ezért engem a férfi oldal érdekel,hogy létezik ilyen?? Mert mindenhol azt tanítják nekünk,hogy a nő aki otthon marad,biztonságot akar a férfi meg vadászni akar mindél több nőre. Így felvetődik a kérdés,hogy létezik egyáltalán olyan pasi aki nem csalja meg a párját/feleségét hosszútávon??Ha létezik vajon mi az oka ennek,milyen tulajdonságai vannak miért dönt így?? Egyáltalán van olyan férfi aki elé állna egy gyönyörű Istennő és azt modnaná a nő,hogy töltsön vele egy estét azt mondaná rá egy férif,hogy köszi nem mert otthon vár az asszony???

Azért kérdezem ,mert én nagyon féltékeny típusú nő vagyok,de csak ezek miatt,mert mindig ezzel tömik az emberlányának a fejét,hogy a pasi az már csak ilyen vadászik,ösztönös,hogy mindig 100%-osak legyünk elégítsük ki minden perverz igényét a pasinak,legyünk oksoak,ápoltak,szexisek de visszafogottak,tökéletesek konyhában,ágyban,munkában,gyerekkel,családdal,barátokkal stb stb és imzádkozzunk,hogy nem csalnak meg ,ha meg igen akkor is fogadjuk el,mert a pasi már csak ilyen.

Szóval nem tudom olyan írjon férfi aki 10-50 évet lelélt vlakivel és akkor se lépett félre és milyen okkal nem?MErt az nem indok,hogy a kutya se nézett rád így nem léptél félre.

2020. aug. 9. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem látok bele mások kapcsolatába, de ismerek olyat, ahol szinte biztos vagyok benne, hogy nincs félrelépés. Eleve nagyon kedves kis páros, intelligensek, már-már tudományosan állnak ahhoz, hogy rendben tartsák a kapcsolatukat, ahányszor beszéltem a pár egyik tagjával, mindig az tűnt fel, hogy nem hoz döntést a másik tag nélkül, tisztelettel beszél róla akkor is, mikor nincs ott, soha még caka utalást sem tett arra, hogy másra rámozdulna és látszik rajtuk, hogy számít nekik, hogy érzi magát a másik mellettük. Mindemellett nem azok a fajta emberek, akiknek kijönne olyan a száján, hogy "nem bírok magammal" és egyebek. Talán aszexuálisak is, de tippre nagyon alacsony mindkettőjük libidója (vagy legalábbis nagyon keveset mutatnak a szexuális vágyaikból a világ felé a párjuk kapcsán is és attól függetlenül is).

Nem tudom, mi van náluk, de ismertem mindkettőjüket a kapcsolatuk előtt is, egyiknek sem voltak olyan történetei, ami miatt mást feltételeznék. Nyugodt emberek, akik mindig is egy ember mellett képzelték el magukat egy életre és akik alapvetően egyben voltak kapcsolat nélkül is, ezért ha valami rossz volt korábban, volt bátorságuk kilépni is. Épp emiatt nem hiszem, hogy most nem tennék meg inkább azt a félremenés helyett, amire egyáltalán nem tűnnek motiváltnak.

2020. aug. 9. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Létezik. Én 21 éve vagyok együtt a feleségemmel, 19 éve házasságban, nem csaltam meg, sőt a megcsalás közelében sem voltam soha. Nyilván mások is vannak, úgy gondolom, hogy apám és apai nagyapám is ilyen volt, ő 53 évet élt házasságban. Persze, egészen biztos csak a magam dolgában lehetek. Szerintem az emberek egy jó része hűséges, de abban is majdnem biztos vagyok, hogy az egész társadalmon belül kisebbségben vannak.
2020. aug. 9. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:
14%
a férfi túl ronda
2020. aug. 9. 15:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13-as, te meg túl ostoba.
2020. aug. 9. 16:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem már megcsaltak, de kitartottunk végül egymás mellett. Ez már 10+ éve volt. Én nem csaltam meg, de most sok év után, mikor megjelent a közelembe egy másik, akihez iszonyúan vonzódom, úgy érzem rossz irányba befolyásol az, hogy a multunkban van egy ilyen traumatikus élmény. De továbbra sem csaltam meg.
2020. aug. 16. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!