Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tobb gyerekes apa vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobb gyerekes apa vagyok, szeretomnek sok videot es kepet kuldtem, volt hogy a szeretotok9 visszaelt a kepekkel?

Figyelt kérdés
2020. aug. 8. 19:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt miután borítottál mindent?
2020. aug. 10. 16:57
 22/30 anonim ***** válasza:
72%

Gondolom semmi. Ahol borított ott elváltak, vbatgy az asszony megbocsájtott. A válaszoló pedig kitombolta magát, tanult a történetből és ennyi.

Én sok értelmét nem látom borítani. Főleg azért mert evidens,hogy minden nős pasi azt mondja a szeretőjének,hogy rossz a házassága, nullárea futott a szex. Én viszont olyan történetet keveset hallottam ahol a megcsalást követően az igazira találva a pasi elvált, összepakolt, és boldogan élt tovább a szeretőjével.

Valóban undorító hazudni, feleséget csalni, de legalább olyan undorító nős férfi szeretőjének lenni.

Nem török senki feje fölött pálcát, de ezt a borítást sosem értettem.Attól én nem leszek boldogabb,hogy kitálalok egy másik nőnek a férjéről.

2020. aug. 10. 17:53
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekem apjának mindkét szeretője sunyi férjes muff volt, a másodikkal isteni volt packázni mert én már elköltöztem, amikor bejelentette, hogy akkor bongyorka a mi közös lakásunkba költözik kb 3 hónap múlva.

Én meg mondtam az exemnek, hogy rendben van sima ügy, akkor négyesben leülünk bongyorka férjével megbeszélni a dolgokat, hogy ki hova költözik. Erre kiderült, hogy bongyorka férje a világon semmiről sem tud :D

Láttad volna azt a soványmalac vágtát ahogy elpucolt a ribizli :D :D :D

2020. aug. 11. 15:28
 24/30 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem egy ilyen kapcsolathoz kell egy bizonyos intelligencia szint. Ha már van annyi valakiben, hogy félrelép, akkor legalább tudja hogy mit csinál és kivel csinálja mindezt. Olyan bizalmi kapcsolatot épít ki, ami által feltétlenül biztos lehet abban, hogy nem borítják fel az életét és ő is biztos lehet abban, hogy nem fogja felborítani a másik életét, itt ugyanis arról nem esett szó, hogy lehet mindkét félnek megvan a maga fix élete, vagyis mindkét fél megcsaló. Olyan embernek nem küldök magamról felismerhető képeket, akitől tartok, hogy egyszer elborul az agya és lebuktat.

Én őszintén nem értem, hogy miért a harmadik szereplőt tartjuk gusztustalan, erkölcstelen embernek. Lehet persze, nem kell hogy egyforma véleményen legyünk, de én azt gondolom, mindenki a saját kapcsolatáért felel. Ha valaki vihető, hát vigyék. Csaltak már meg, de soha eszembe sem jutott a páromon, illetve magunkon kívül bárkit is hibáztatni. Ha a párom elzárkózik és kommunikál a problémákról, akkor ez nem történhetett volna meg. Miért hibáztatnék egy idegen nőt? És voltam szerető, de soha nem éreztem bűntudatot a másik családi élete miatt. Az ő élete, neki kell eldöntenie, hogy mi fér bele és mi nem. Én tudtam a "helyem", pontosan tudtam mit várhatok tőle, nyílt lapokkal játszottunk mindketten. Sokáig több száz fotót, közös videót és milliónyi üzenetet őriztem tőle, de soha nem buktattam volna le. Ha az ember belemászik egy ilyen kapcsolatba, akkor fogadja el, hogy ez 99%-ban nem tündérmese.

2020. aug. 12. 23:45
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, nagyon szépen mentegeted magad az alól, hogy a pasi akivel voltál napi szinten több embert vágott át, mint más egy életen keresztül ahhoz, hogy kaffantsatok. Már maga ez a tény hányingert kelt bennem és helyén kezelném azt a trágya embert.
2020. aug. 13. 07:43
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem mentegetem magam egyaltalán. Csupán csak azt írtam, hogy vállalja mindenki a felelősséget a saját életéért. Én vállalom a sajátomért, más meg vállalja a sajátjáért. Ha az én párom megcsal, akkor nem a csajt fogom hibáztatni, mert ha a párom megálljt tud parancsolni a farkának, akkor ez nem történik meg. Ha nem tud, akkor pedig nyilvánvalóan benne és a kapcsolatunkban keresem a hibát.
2020. aug. 13. 09:35
 27/30 anonim ***** válasza:
53%
24-esnek igaza van, mert mindig a 3. embert szokták hibáztatni. Holott a házas férfi biztosan nemet mondana, ha igazán szeretné a családját. Nem kötelező a megcsalás.
2020. aug. 13. 10:06
 28/30 anonim ***** válasza:
#26 , ezek szerint egy olyan emberrel dugtál hónapokon át, aki nem állt fel, nem ment el annak ellenére hogy már szar volt a kapcsolata és nem tud megállj sem tud mondani a farkának. Hát értékrended van az biztos...
2020. aug. 13. 14:04
 29/30 anonim ***** válasza:

Van. Az ő kapcsolata nem az én felelősségem.

Annyira könnyen ítélünk mi emberek... :)

2020. aug. 13. 23:54
 30/30 anonim ***** válasza:

Birom amikor a szeretők a megcsalóra hárítanak mindent. Igen, a megcsaló egy féreg, de a szerető ugyanúgy benne van. Mint ahogy a házasságban is ketten felelősek, a megcsalásban is ketten felelősek.

Vagy akkor a szeretők bárkire rárepülnek aki kapcsolatban van, mert nekik nincs semmi felelőségük? Hát ezért van ennyi megcsalás, mert mindig fog akadni ilyen nő aki másra hárít mindent. A megcsalók ugyanezért csalnak, mert a megcsaltra mutogatnak. Áh, ez úgy ahogy van sz.r, nem is érdemes belemenni, vitába szállni ezekkel.

Ha csak ennyire tartják magukat, akkor csinálják, az ő életük. Csak az a baj ezzel, hogy a legtöbbször panaszkodnak, hogy nincsenek értékelve. Így nem is lesznek sohasem, ameddig saját magukat értékelik le.

Én becsülöm magam annyira, hogy nem leszek senkinek a kapcája, és tisztelem a nőtársaimat is, hogy egy bokoló gépet elutasítok, mert a megcsaló nem más, mint egy érzéketlen gép, aki csak saját örömét keresi. Ideig-óráig eljátsza a hősszerelmest, aztán jöhet a következő. És mindig lesz következő, amíg a nők hagyják magukat.

Tudom-tudom szerelmesek a szeretőbe, mindegyik ezt mondja...

2020. aug. 14. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!