Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobb gyerekes apa vagyok, szeretomnek sok videot es kepet kuldtem, volt hogy a szeretotok9 visszaelt a kepekkel?
Figyelt kérdés
2020. aug. 8. 19:36
1/30 anonim válasza:
Komolyan ilyen idióta vagy? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2/30 anonim válasza:
Igen, az exem szeretője kitálalt, aztán két szék közül a pad alá került. Remélem te is így fogsz járni!
4/30 anonim válasza:
Persze,ilyen mindig van. Ha szakítasz Vele,Ő pedig nem akarja,a kezében vagy. Ez késő bánat. Egyet tudsz tenni:kérd meg,hogy töröljétek. Ha nem akarja próbáld meg nélküle,de tüntesd el. Ja,és legfőképp' többet ne küldj Neki.
6/30 anonim válasza:
Miért lenne kamu? Szerintem gyakori történet...
7/30 anonim válasza:
6 Minden kérdésre beírja valami nyomorult, hogy kamu. Erre verik.
Kérdező, nem valószínű hogy vissza fog élni vele, mert egy jó érzésű ember nem ver szét egy családot még akkor sem ha kibasznak vele.
8/30 anonim válasza:
Ha átverted,megbántottad akkor nagyon könnyen előfordulhat hogy kitálal. Próbáld meg normálisan lezárni a dolgot vele. Akkor lehet esélyed.
9/30 anonim válasza:
Érdekes hogy előtte nem jutott eszedbe, hogy többgyerekes apa vagy.
Egyszer visszanyal a fagyi...
10/30 anonim válasza:
Ezzel erősen felköptél és alá álltál. Most vársz, hogy vissza érjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!