Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyit Koltotok havonta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit Koltotok havonta a szeretotokre?

Figyelt kérdés
Eleg fura helyzetbe kerultem. 2 kapcsolatom van, mind2 holgy gyermeket egyedul nevelo anyuka. Egyik total egyedul, a masik a szulokkel el. En egyedul allo vagyok. Ez a ket kapcsolat mar kezd nagyon megviselni anyagilag, itt vlt a karacsony, mind2 sracnak, keszsegfejleszto csomag, lego, meg az a meno ruha, amit szerettek volna( ekkor az anyukkal mentem megvenni a ruhakat), meg havonta mind2ot tamogatom az egyiknek jol esik a figyelmesseg ott alt.ban fullosabb boro, kajak, lakberendezesi dolgok, meg a koloknek ajandek. A masik , aki a szulokkel el, ok szerenyebb korulmenyek kozott vannak, rajuk is eleg sokat forditok, de itt iyenekre, mint pl mosopor, oblito, hus, meg fizetem a sportszakkort a gyereknek. Igazabol mind2vel baromi jo a szex, meg minden, meg nem is akarok fukar lenni ( soha nem voltam az, nem 30 felett fogom elkezdeni), de mintha mind2 mar kovetelozo lenne. Pedig ettol a havi 100tol tobbet nem fogok rajuk forditani!

2016. jan. 26. 08:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ha nincs elég pénzed, akkor javaslom, hogy költs kevesebbet!

Mi ebben a kérdés?

Amúgy nincs szeretőm, ezért részemről nulla.

2016. jan. 26. 08:35
 2/18 anonim ***** válasza:
65%

Edd meg, amit főztél.

Gondolom nem a két szép szemedért vannak veled együtt, hanem kihasználják, hogy le tudnak húzni.

Egy harmincas nőnek elég komoly igényei vannak szexuális téren, szóval elég valószínű, hogy más is besegít őket kezelgetni...

Nálam legalább is így volt. :)

Elkezdtem találkozgatni egy pasival, és mivel heti egy-két alkalomnál többet nem tudott velem találkozni, kénytelen voltam keresni egy fiatalabb pasit, akinek elég energiája van ahhoz, hogy lefárasszon.

Volt, hogy az úriember jött délután, kajált, tévéztünk, volt egy kis szex, aztán megbeszéltük, hogy három nap múlva tud legközelebb átugrani.

OK.

Még aznap este átjött a srác, és maradjunk annyiban, hogy ő másnap délben távozott, én meg elvoltam két napig szex nélkül. :D

De nem alapozok olyanra, aki még nem áll a saját lábán, csak a szex jó vele, viszont olyanra se, aki tud támogatni anyagilag, de képtelen kielégíteni.

Nehogy azt hidd, hogy két nőnek (úgy hogy csak alkalmanként találkoztok) meg tudod adni az ágyban, ami kell. :D

Viszont sokat lehet spórolni, ha ügyesen le tudnak húzni. :D

2016. jan. 26. 08:48
 3/18 anonim ***** válasza:
Jók is a 30as nők:) Ott aztán minden lehet, persze teljesíteni is kell:)
2016. jan. 26. 09:07
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A dákóból urat csináltál, magadból koldust!

Edd meg amit főztél, vagy nézz másik konyhát, konyhákat!

:-)

F/60

2016. jan. 26. 09:35
 5/18 anonim ***** válasza:
Semennyit,mert nincs. Amúgy nem szórnám ki csak úgy a pénzt a helyedben,de te tudod :)
2016. jan. 26. 09:51
 6/18 anonim ***** válasza:
En sose költöttem sokat a csajokra, néha megjegyezték milyen smucig vagy de velem maradtak, a személyiségek volt a fontos nem a pénzem. En tuti le rendeztem volna egy kis édességgel mindkettőt karácsonyra, nem az apjuk vagyok, vagy ha úgy érzed, hogy igen akkor meg ne panaszkodj.
2016. jan. 26. 10:00
 7/18 anonim ***** válasza:
Jarj kuplerajba, az olcsobb.
2016. jan. 26. 10:17
 8/18 A kérdező kommentje:
3as te egy igazi, verbeli, fas....opo, ret.kes qrva vagy. Amugy mint irtam nem a penz a gond, hanem a kovetelozes.
2016. jan. 26. 10:40
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

Belenyúltál a tutiba barátom.....

Éltem együtt elvált gyerekes Nővel, még most is röhögök magamon milyen naív kis f...sz voltam. Nem nézem le a gyereküket egyedül nevelő Nőket, de sok esetben ezek a Nők nem is társat keresnek hanem szponzort.

37F

2016. jan. 26. 11:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok.

Keserű a pirula?

Nem te írtad, hogy egyre több követelőzés van?

De nekem úgy jött le, hogy anyagi téren... tehát nem azt akarja egyik se, hogy nyald tovább a pun.cit, vagy találkozzatok gyakrabban.

Azzal, hogy két nővel tartasz fenn kapcsolatot, nem értél el mást, mint két nő húz le anyagilag.

De egyik sem szeret.

Azt szerintem sehol sem állítottam, hogy elsőáldozó szűz lány lennék, nem is merném, mert menten rám szakadna a plafon. :D

De ahogy elnézem, te most két nőnek fizetsz a szexért cserébe.

Lógasd be, hogy spórolni kell, mert .... (teljesen mindegy, új autót vennél, vagy bármi költség és hihető indok jöhet), és kérd meg a hölgyikéket, hogy legyenek megértőek, ha most egy darabig nem tudod úgy támogatni, mint eddig.

Aztán két hónapig ne vigyél semmit.

Megnézem, melyik kapcsolatod marad meg tavaszig.

:D

2016. jan. 26. 11:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!