Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit Koltotok havonta a szeretotokre?
Nézem, feljöttem 2-re. :D
Megírtad a választ. Neked ez így jó, és még mindig olcsóbb, mint bármilyen más lehetőség, pl. egy állandó barátnő.
Gondolom egyiket se vállalod fel nyilvánosan, így hivatalosan még mindig egyedülálló vagy. :)
Előbb-utóbb ebből is gond lesz.
Majd jön a rinya, hogy a gyereknek apa kell, költözzetek össze, mikor mutatod be a szüleidnek, ők mikor mehetnek hozzád (pár napra), és mire észbe kapsz, már nem lesz ennyire kényelmes.
De hát mit is tudok én a női lélekről, nem igaz? :D
Ne haragudj, de szerintem elég pancser vagy, hogy hagyod magad lehúzni. Főleg a tehetős nő által. Az viszonylag kedves, hogy a màsiknak segítesz, ha rászorul és megteheted. De ha többet követel, mint amit szívesen adsz, az gáz.
Semennyit nem muszáj adni, a te döntésed, hogy mennyit szeretnél/mennyire hagyod magad hülyének nézni. De ha fontos vagy nekik, bárminek örülnek, és nem bánják, ha semmi nincs. Igaz, amit írtak, ha pár hónapig nem adsz, neglepne ha maradnának.
Amúgy meg ne használj olyan angol szavakat, amit nem tudsz helyesen leírni. Vagy inkább semmilyet, mert itt így szövegben gáz.
Egy forintot nem költök rá, illetve hozzád képest semmit.
Van, hogy viszek egy szál virágot, vagy egy üveg bort, de azt úgy is ketten isszuk meg, szóval suttyóság azt mondani, hogy a nőre költöttem. Havi egyszer egy étterem belefér, de néha felesben fizetjük azt is.
Egyébként ha nála vagyok, veszek egy forró fürdőt, kapok valami finomat vacsorára, szeretkezünk, és reggel iszok nála egy kávét.
Összességében úgy számolom, többe kerül a csajnak, hogy nála vagyok, mint amennyit én költök arra a kis apróságra.
Karácsonykor kapott egy apróságot (ezüst lánc medállal, pár ezres tétel), mert mégsem állíthatok be üres kézzel.
Van gyereke, de még egyszer se láttam, mindig akkor alszok nála, mikor a faterjánál van láthatáson. Talán képről láttam egyszer, nehogy hazudjak.
Ebből úgy gondolom, neki nem is kell vinnem semmit, lehet a létezésemről se tud.
Kb. fél éve tart a kapcsolat, és igyekszem komolyra fordítani.
Nekem eszembe se jutna, hogy beállítsak mosóporral, meg öblítővel. Elég büszke nő, lehet meg is etetné velem.
Nem értem egyébként minek kellene beszállnod a gyerekekkel kapcsolatos költségekbe. Semmi közöd hozzájuk. Gondolom ez a taktikád, hogy megnyerd anyucit. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!