Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobb gyerekes apa vagyok, szeretomnek sok videot es kepet kuldtem, volt hogy a szeretotok9 visszaelt a kepekkel?
"Kérdező, nem valószínű hogy vissza fog élni vele, mert egy jó érzésű ember nem ver szét egy családot még akkor sem ha kibasznak vele."
Szerinted egy szerető jó érzésű ember? Az aki a csaló cinkosa, az a legtöbbször azt várja, hogy szétmenjenek. Titokban arról ábrándozik, hogy ő lép a feleség helyébe és a gyerekeket is kitúrná, ha tehetné. Tudod hány ilyen kérdés van itt ezzel kapcsolatban?
Van mitől félj kérdező.
Milyen durva lehet a szeretőnek mikor leesik hogy x ideig akár hónapokig csak hülyítve volt. Főleg ha tényleg beleszerett a kérdezőbe, ő meg csak ürített ha éppen kedve volt.
Ebben az esetben tuti kitálaln ék, had tudja meg a gyermekei anyja hogy micsoda szuper pasi van az oldalán...
Voltam hasonló helyzetben, én vagyok a nő.
És igen megfordult a fejembe hogy a feleség tudtára adom a dolgot.Mindez azért mert a pasi átvert hülyített, itt üzenem az utolsónak, hogy igen szar érzés amikor leesik hogy csak arra kellettem.Ha mindezt az elején közli hogy semmi más csak dugás akkor eszembe se jut egy percet sem pazarolni rá.
Végül nem szóltam, majd a sors lerendezi helyettem, nekem meg jó lecke volt 😕
De hát az elején kellene godolkozni, hogy ha valaki foglalt, az foglalt. És, ha ennek ellenére akar viszonyt, akkor gerinctelen. Ha gerinctelen, akkor mindenkivel az. De a szeretők azt hiszik, csak a feleséggel lehet gerinctelen valaki. Az ilyen tipusú ember csak a saját boldogságát keresi, nem számít a feleség, sem a gyerekek száma, sem az hogy kibe ürìt. De sajnos sok nőnek az a fontos, hogy elszeresse az ilyen gerinctelen alakot, nem tiszteli ő sem a feleséget, sem magát nem becsüli. Ő maga az aki önként, dalolva befekszik egy ilyen pasi ágyába, aztán néz nagyokat, ha dobva van és jön a bosszúhadjárat a féreg ellen. De ezek a férgek ellesznek utána is, a megcsalt fél az aki a nagyobbat szívja, mert a legtöbbször a féreg otthon is eljátsza az Oszkár díjas alakítását.
Remélem a kérdező lebukik és koppan egy nagyot. És ez nem rosszindulat, hanem egy jókívánság egy olyan nőtől akinek az exe hatalmasat koppant, amikor a szeretője kiborított mindent. Azóta a mégcsaló egyedül tengeti az életét.
Ilyenkor a megcsaló és a szerető is megérdemelné egymást mert mindketten gerinctelenek.
Mondjuk az a nő mit vár aki belemegy így a dologba, hogy tudja családja van? Legundorítóbb aljas szemétláda az a nő aki belemegy majd beleszeret a férfiba és emiatt robbant mindent.
Mondom ezt mind nőként!
Azért mert ha a szeretőnek nem jó, nem az történik amit akar akkor képes tönkretnni egy családot.
Persze a férfi részéről sem fer kvára amit művel de számomra nincsen aljsabb a szeretőnél aki nem gondol a gyerekekre meg senkire se...
Mégis mi a jó istent várt egy családos embertől? Nem hiába kapta meg azonnal CSAK a szeretői státuszt.
Voltam nős pasi szeretője másfél évig.
Persze naiv hülye kis p..csa voltam akkoriban, komolyan bedőltem az összes hülye dumának: jajj, csak a gyerekek miatt vagyunk együtt, neki is van más de egyenlőre nem tudunk válni, mert hitel, meg majd ha a gyerek ovis lesz...
Én meg full bevettem az összeset.
Én borítottam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!