Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van szeretotok?
Egyszerű, azért mert szeretem.
Én független, ő nős. Négy éve vagyunk kapcsolatban, heti 2-3 tali, napi kapcsolattartás üziben, nem kelünk, nem fekszünk jó reggelt / jó éjt, csók nélkül. Négy éve egymásról szól minden napunk.
Mindketten 50 felé haladunk.
A parom libidoja kb 0
Pontosabban negyedevente akar szexelni ami nekem nagyon keves...
Ket eve majdnem szetmentunk emiatt, de van kozos gyerek penzugyek szeret a szexen kivul jol elvagyunk ...
Igy az lett a vege h maradok de el kell fogadnia h bizony a szexualis vagyaimat massal elem meg, vagy masokkal ...
Diszkreten kezelem csak ha novel vagyok azt mindom el mast nem ... Tudom h tudja de annyira nem erdekel, ha megkerdezne akkor elmondanam milyen volt, azt nem h kivel :-)
De nem fogja a sajat lelki nyugalma miatt
Sokat vergodtem es probalkoztam h valtozzon a helyzett a parommal de mindig csak ideflebes eredmenye volt
Igy ez lett az alternativa
43N
Kérdező, 34 évesen még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy ennyivel megelégedj. Persze ha ez mindkettőtöknek megfelelne, az más lenne. De láthatóan ez neked kevés, ami érthető is.
Kéthetente szex nekem is kevés lenne. Mi a kedvesemmel heti 2-3 tali mellett is alkalmanként összehozunk 2-3 menetet. Ritkán 4-et is😊 kölcsönösen élvezzük, hogy a másik élvezi, és bizony lassan 50 felé is kihozzuk ezt egymásból.
A gyerek téma megint más. Nem gáz, hogy ennyi idősen nincs, de ha szeretnél, bizony ezt is mielőbb meg kéne beszéljetek.
Hogy folytassátok vagy keress mást, azt neked kell eldönteni.
1-es voltam
A párom elhanyagolt teljesen. Nincs szeretőm, alkalmiak vannak. Nincs mit tenni, ez van és kész.
40/n
Amikor lenullázódott a szexuális életünk, én elváltam, nem szeretőztem. Pedig gyerek is van. De ha nincs gyerek...miért kell csalni és aztán meg a lelkiismeretet altatgatni? Miért nem válsz el és kezdesz új életet?
n 40
6-os azért, mert ez a kényelmesebbik út.Megvan az állandó kapcsolat( értsd: biztonságérzet, anyagi kényelem), meg van szerető is akivel lehet dugni.Egyedül már derogálna új életet kezdeni, meg tart attól is, hogy állandó
normális kapcsolatra nem kéne senkinek már, csak viszonyra.És ez nem kifejezetten csak a kérdezőre értendő, hanem minden ilyen típusú emberre, aki lusta, gyáva kilépni a sza..rból.
6os mert van szexi latin csődör de a férj hozza a pénzt.
Tehát bátran kijelenthetjük, hogy ezek a nők ku... Prostituáltak.
3as vagyok
Spec nalunk en teszem a tobbet a kozos kasszaba, enyem a haz amiben elunk es a kocsi is az enyem...
Akkor most ki is a qrva ?
Nalunk ez meg lett beszelve, o valalta h igy is szeretne folytatni. Nem a hata mogott kefelek felre, egy fix ferfi szeretom van es mellette alkalmira nok. Ha kozeledik a parom nem utasitom el. De az 3-4 havonta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!