Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom. Mit tegyek?
Elment "randizni" egy kollégájával, órákig együtt voltak, ölelgették és puszilgatták egymást, de más elméletileg nem volt. Nekem ez nagyon fáj. Tudtam, hogy találkoznak, de csak sima találkáról volt szó, de kvázi randi lett belőle.
Azt mondja a párom, hogy megbánta. De undorító amit csinált és nagyon fáj. Már együtt lakunk, évek óta, és szeretem, így nem könnyű elhagynom.
Bocsáss meg neki, mond, hogy ő életed szerelme és örökké míg csak él ő lesz életed értelme...
Vagy.....legyen eszed.
Azt állítod hogy elhiszed, hogy "semmi más nem volt"? És ha vele maradsz, nem fogsz éjszakánként ezen gondolkozni? Vagy ha elmegy találkozni valakivel, meg tudsz majd bízni benne hogy nem randira ment megint?
Szerintem értelmetlen az ilyesmit erőltetni, én a helyedben búcsút intenék neki.
Ráadásul ahogy előttem is jelezték, lehetetlen, hogy a párod nem tudta előre mi lesz. Illetve ha nem is, nem volt kényszerítve, hogy ilyesmit csináljon valaki mással. Nem volt tekintettel rád vagy a kapcsolatotokra, és ilyen értelemben majdhogynem mindegy, hogy puszi volt vagy szex. Ez a férfi egy gyenge jellem és ha igazán szeretne, nem tenne ilyet veled, képtelen lenne nem rád gondolni miközben...
Ha együtt maradsz vele, akkor pedig az egy jelzés, hogy "hát ez okés, megúsztad", és máskor is megteheti mert majd kihúzza magát belőle.
az elsőben is, csak még tudta titkolni...
de legalább tanultál belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!