Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy hosszú körmű nő ha durva,okozhat súlyos sérülést?
Figyelt kérdés
Megcsaltam a feleségemet és ő egyébként is mindig karmol,azt mondta,ha megcsalom a körmeivel szétkapar engem plusz az ütőereimet is felvágja.
Hosszú természetes körmei vannak,amikkel képes lenne tiszta erőből nekem esni.
2020. aug. 3. 03:42
1/12 anonim válasza:
Ha ilyen a feleséged, akkor válj el tőle, nem a körme a legnagyobb bajod, akkor legalább azzal szexelsz, akivel akarsz büntetlenül.
2/12 anonim válasza:
Hát igen ez is egy tipikus eset amikor megmagyarázod miért keltet fére dugnod...
3/12 anonim válasza:
Ez a kérdés valami vicc? Nyilván te is tudod a választ. A szemedet ki tudja kaparni, ha figyelmetlen vagy. Amúgy fájdalmas de felületes bôrsérüléseket tud okozni. Elôbb törik le a körme (ami meg neki is fáj), mint hogy komoly sérülést okozzon. Az artériádat akkor tudná szétkaparni, ha mozdulatlanul tûrnéd míg "leás" odáig. De az nem két perc lenne.
5/12 anonim válasza:
Szerintem esélyes a dolog, főleg, ha van benne egy adag "Miss Kick-boxer" stílus is...
6/12 A felhasználó válasza:
Egyszer volt olyan, hogy amikor nagyobb volt a köröm a nagy lábujjamon (olyan 3-4 mm), véletlenül belerúgtam az egyik lábammal a másikba, elég komoly sebet ejtettem vele. Szóval, lehet körmökkel fájdalmat okozni. Mindenesetre, az ilyen őrültet nagyívben kerülni kell.
7/12 anonim válasza:
Azért a “fél centin felszakadt a bôr és vérzett” - bár kellemetlen - nem számít komoly sérülésnek.
8/12 anonim válasza:
Nem a feleséged körme a legnagyobb probléma ebben a helyzetben. Igazi férfi lehetsz, ha a félred.gás után emiatt rettegsz, ez a legnagyobb problémád. Nem is értem, minek házasodnak egyes pasik egyáltalán. Ja, de. Biztos anyuci unta már mosni a szennyesedet, kellett egy másik biorobot, p.ncival.
Egyébként simán tudsz a szemébe nézni?
9/12 anonim válasza:
Kuldd el Bauer elvtarshoz, letepi neki.
10/12 anonim válasza:
Kösz a privátot kérdező, született kultúrember vagy.
#hogymentehhezhozzábárki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!