Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős férfi, azt mondja, hogy 5 hónapja figyelt napi szinten. Leszólított. Nem engedtem, mert házas. Aztán megcsókolt, és szeretné, ha hosszú távon együtt lennénk. Persze nemet mondtam. Miért nem gondol ilyenkor arra hogy mit rúghat fel ezzel?
Tehát bepróbálkozott, te elutasítottad. De aztán mégis engedtél neki. Nem akartál tőle semmit, aztán mégis megcsókolt. Szeretné, hogy együtt legyetek, amit elutasítasz, de a tendenciából ítélve hamarosan már boldog szeretője leszel.
Szerintem semmi jogod kritizálni, amiért megcsalja a feleségét. Ha annyira elítélnéd és ellenedre lenne a dolog, akkor az első próbálkozás után szóba sem álltál volna vele többet.
Sunshine jól írja....
Ne lepődj meg azon amit most mondok : csak dugni akar veled. Esze ágában sincs az asszonyt elhagyni!
(Ezt csak zárójelben, férfiként, én is úgy gondolom , az a tiszta ha előbb lezárjuk a régit, én is így tettem.)
Miért nem teszel feljelentést? Ha az akaratom ellenére követne valaki, és még meg is csókolna, azonnal hívnám a rendőröket.
Épeszű nő nem a gyakorin kérdezősködik ebben a helyzetben, hanem feljelentést tesz, ha zaklatják.
Nem nagyon tiltakozhattál, ha sikerült megcsókolnia.
Dugni kellesz neki, ebben nincs semmi bonyolult.
Sok sikert a szeretők "csodás" életéhez.
Majd ha lelkileg kikészülsz a helyzettől, levonhatod a tanulságot...
"és szeretné, ha hosszú távon együtt lennénk."
Én is tudok sok mindent mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!