Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ez hosszú távú?
Persze,leírom.Én már a másodikk hónapba beleszerettem,ő később.3 évig birtam,ezalatt az idő alatt ő lebukott párszor otthon,ilyenkor a felesége hisztizett nekem,elhordordott mindennek.Én is házas voltam.3 év után mondtam a szeretőmnek,hogy tegyünk pontot a végére,vagy váljanak el az utunk,vagy lépjünk a házasságunkból.Azt mondta szeret,engem akar,elmond otthon mindent.Megbeszéltük.Hazamentem,a férjemnek elmondtam,nagyon kikészült.A szeretőm is kitálalt,a felesége végül azt mondta ok.beleegyezik,menjünk isten hírével.
Másnapra a feleség meggondolta magát,ő nem fog hagyni elúszni 15 év házasságot,és felajánlotta a férjének,hogy megtarthat engem,de közbe maradjon otthon is.Én ebbe nem mentem bele,mert tudtam a felesége ezt nem gondolta komolyan.Leléptem tőle.A dolog java később jôtt,minden résztvevő nagyon megjárt,sajna az áldozatok is.A faluba csúfok lettünk,elhagytam a férjem,a szeretőm közölte,hogy mégse kellek kapcsolatra.Két szék közül padló.Azt hittem van hova mennem lakni,de anyum kitessékelt a házából,a munkahelyemen laktam.A volt férjem összeállt a legelső nővel,aki az útjába jött,gyorsan csinált gyereket neki de cserébe kérte a nő a haszonélvezeti jogot a házból,rá pár hónapra szétmentek ,dea nőt nem tudja kirakni a házból.Kínlódik ő is.
És itt jön a java.A szeretőm felesége megcsalta a férjét,lehet bosszúból csak beleesett abba a hibába,hogy egymásba szerettek.És elváltak de előtte a szeretőmet kisemmizte.Úgyhogy a szeretőm egy szál gatyába az útra került.Se az asszonya nincs,se én.most pszihológushoz jár .Sajna pszihopata,nem tudtam mikor összegabajodtunk.Röviden ennyi
Volt ilyen nekem csak fordítva. A nő ferjnél volt. Gyerek minden válni nem akar. Megbeszéltük mindenkinek jó volt.
E gy ideig, azután egyre többet akart találkozni és szerelmes lett. Onnantól fogva nem működött jól a dolog. Vége lett.
Ha biztos vagy magadban sokáig működhet.
Ha túl jó vagy előbb utóbb szerelmes lesz beléd. Én pl csak rendes voltam. Ennyi elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!