Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telt amíg túl tettétek magatokat a megcsaláson, egy hosszú távú kapcsolatban?
Ha megcsalna otthagynám a pcsba. Mindegy hány év, hány gyerek.
De nagyon is megértem ha valaki másként gondolja és rendbe akarja hozni az életüket.
Engem egy éve csalt meg a férjem, mi házasok vagyunk, kb.2 hónapig tartott a lotyojaval a viszonya,de lebukott, majd aznap este több órányi komoly beszélgetés után jöttünk rá azokra a dolgoka, h miért jutottunk el odáig, h elhidegültünk egymástól, csak a szex volt rendszeres köztünk ami működött, de kapuzárási pánik lett urrá rajta így 50 éves kora felé, ez volt az oka hogy megcsalt. Aztán végül közölte, hogy ő nem akar elválni, mert csak engem szeret, a mai napig imádja a testem, viszont a lotyoja meg kezdett már az agyára menni amúgy is, mert egyre pofátlanabb lett, már minden nap akart találkozni a férjemmel és órákra, persze ez meg nem tetszett a férjemnek, meg az sem, hogy meg akarta mondani neki a lotyója, hogy mit csináljon, meg azt mondta, hülye ha visszajön hozzám a férjem, ezért jókor jött pont neki, hogy lebukott, mert így nem volt kérdés hogy a gyerekeink és én a fontosak. Ráadásul undorító herpesze lett a férjemnek, szóval mikor leesett, hogy mi van ott vagy 2 hónapja a szája szélén, meg is undorodott a lotyojatol... Persze még azért néha felbukkan a férjem munkahelye vagy a lakhelyünk környékén, de már szerencsére totál hidegen hagyja a férjemet ez a herpeszes lotyo...
Szóval több mint 1 év telt el, de közöltem vele a lebukása napján, h sosem fogom megbocsátani, sem elfelejteni neki amit meg mert tenni, de mivel szeretjük egymást, így helyrehoztuk a házasságunk, nincs semmi veszekedés, bár néha a fejéhez vágom, mikor eszembe jut, hogy mit tett, de már több mint 1 éve teper, hogy kijavítsa ezt a botlást és végre úgy érzem, újra boldogok és szerelmesek vagyunk egymásba, a szex mégcsodásabb és tartalmasabb mint volt, pedig előtte sem volt vele gond, viszont nagyon jó, hogy kibeszéltük a problémáinkat egymással, hogy kinek mi volt a baja, problémája a másikkal és újra rengeteget beszélgetünk, sok közös programot csinálunk 2esben és a gyerekeinkkel is,újra egy boldog család vagyunk!
Szóval egy hosszú őszinte beszélgetés nagyon sok mindent megváltoztathat egy rosszul működő/akadozó kapcsolatban/házasságban, ha két értelmes ember szembe tud nézni a saját!!!hibáival és félretéve a büszkeségét és egóját leül kettesben és közös nevezőre tudnak jutni!!! Vannak még csodák, mert a miénk az! Lassan 26 éve ismerjük egymást, 21 éve vagyunk együtt es jobban ismerjük egymást, mint bárki más a világon, kezdetektől lelkitárak vagyunk és ez már örökre így is marad!!!
Azért ez a lotyózás nagyon durva
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!