Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elképzelhető hogy a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy a felesége megengedi hogy a saját férje megcsalja? Összejátszanak a nők ellen ketten? Létezik ilyen halott már valaki ilyenről? Svindler férfi a társkereső oldalakon következmények nélkül?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki több társkereső oldalakon is fenn volt. Egyedülállóként, egyedül élőként, gyermektelenként mutatkozik be. Megtalált engem, és az érdekes hogy a barátnőmet is megtalálta és írt neki is. (Valószínűleg még rengeteg más lánynak is.)

A barátnőmmel furcsálltuk a viselkedését, majd megadott nekünk egy közösségi oldalon elérhetőségét mind a kettőnknek de ő nem tudott arról hogy mi tudjuk hogy mindkettőnknek írogat.

Egyszer csak rámírt egy vadidegen csaj a közösségi oldalon hogy ismerem e az illetőt,(visszaírtam neki hogy csak neten keresztül, társkereső oldalon kerültünk kapcsolatba) a csaj írta mert őt épp a tinderen találta meg,és ijesztő órákban videóchatelni akar vele az éjszaka közepén, és szerinte valami nem stimmel a férfivel. Ezekután kicsit elkezdünk "nyomozni" és kiderül a valódi neve , a férfi álnéven volt jelen mindenhol, kiderült hogy házas, gyereke van, nem egyedül él. Arra következtethetünk hogy valószínűleg rengeteg lányt átverhet eddig hárman vagyunk, a negyedik lánynál csak próbálkozott.

A csaj megírta neki ha nem fejezi be, a valódi nevén lévő profiljára feltölti a chaten küldött üzeneteit, a hazugságait, és még a feleségének is bemutatja hogy mekkora hazug disznó férje van. Mert a hapsi valódi adatlapján ott van hogy házas és kapcsolatban vele: XY...

Szóval miután ez megtörtént hirtelen mind a ketten teljesen priváttá tették a Facebook profilukat, letiltották az ismerősnek jelölés lehetőséget, se hozzászólni se kommentelni nem lehet, semmit. Arra gondoltunk ez csak azért lehet mert a hapsi felesége is benne van, magyarán tud mindenről? Az létezik hogy tud róla hogy a saját férje különböző álnéven írogat, szédít, átver és kihasznál , átver,lányokat a társkereső oldalakon? Tud róla a felesége? És ezzel egyetért? Ez most akkor 2 pszichopata?

Vagy talán akármit hazudott neki a férje és azért tette elérhetetlenné a Facebook fiókját a felesége?

Ötleteket várok mi lehet valójában, egyikünk sem érti életemben nem láttam soha ilyet!

2020. jún. 25. 12:15
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem élnek vissza a képeivel, mindenhol "igazolt" profilja volt (már törölte magát) és az egyik csaj felvette neki a videóchatet amit kezdeményezett vele hajnali 3 órakor, és elküldte a francba. Állítólag kinn volt a pasi a szabadban és kerti lámpák világítottak egy széken ült, és ő volt az 100%, meztelen képeket akart kérni a csajtól.

Másrészt az írásából is kiderült a forgalmazása, a stílusa mindegy egy és ugyanaz teljesen felismerhető. Nem élnek vissza a képeivel erre mi is gondoltunk de teljesen kizárt.

2020. jún. 25. 13:20
 12/32 A kérdező kommentje:
Fogalmazása*
2020. jún. 25. 13:21
 13/32 A kérdező kommentje:
Minden egy és ugyanaz teljesen felismerhető az írásából , fogalmazás alapján stb... Egyszer nekem is küldött eltűnő fényképeket chaten éjjel 1 órakor a konyhában volt.
2020. jún. 25. 13:23
 14/32 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer beszélgettem egy lánnyal, akinek a pasija nős. Ő is tudta, hogy gáz, de képtelen volt szakítani a pasival, mert nagyon szerelmes volt belé. Kérdeztük tőle, hogy a feleség tud-e arról, hogy a férjének szeretője van, mert már elég régóta tartott a dolog. Mondta, hogy ezt ő is megkérdezte a pasitól, aki annyit válaszolt erre: "tudja, de amíg leteszem otthon a pénzt az asztalra, addig nincs hiszti". Ennyi...
2020. jún. 25. 13:34
 15/32 A kérdező kommentje:

ma 12:43

Írtam neked privát üzenetben lehet egyről van szó!

2020. jún. 25. 13:41
 16/32 anonim ***** válasza:
89%
Mit néztél a hétvégén? Valami bugyuta hazai gyártású izének volt egy ilyen része, hogy a pasi a felségével hülyített több nőt
2020. jún. 25. 13:47
 17/32 A kérdező kommentje:
Komoly a kérdésem! És mást nem tudunk elképzelni csak hogy a feleség is benne van. Akkor miért tette hirtelen priváttá a profilját amikor gyakorlatilag még egy betűt sem írtunk neki soha? Csak a férjétől tudta meg vagy mindketten benne vannak. Mi se értjük! Ezért tettem fel a kérdést!
2020. jún. 25. 13:56
 18/32 babyboom567 ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nagyon szemét dolog amit ez a pasi csinál,és tudom,hogy nagyon csalódott vagy, és gondolom nagyon fiatal is vagy, de hidd el,hogy régen is voltak ilyen pasik.Csak régen nem facebook, meg tinder stb volt, hanem elmentek "horgászni" vagy "üzleti útra" ilyesmik.És sajnos nem te vagy az egyetlen fiatal nő akit átvertek, sőt szinte mindenki belefut ilyenbe.

És ezért kell az interneten nagyon vigyázni.

2020. jún. 25. 14:01
 19/32 anonim ***** válasza:
80%

#15 Egy millióból pont úgyan az lehet???

Ha, a feleség lenne így kiakadva, az érteném.

Jó tudom egyéni az érzékenység, és ez minden téren így van.

Én utálom a hazugságot, ráadásul fárasztó is.

Az indulatból le minősítés is, hétköznapi.

Hogy mit a feleség, azt csak a feleség tudja. Azt is, hogy amiről tud, arról mit gondol. Akinek elmond ebből valamit, az meg sejtheti, hogy mit gondol.

Lúzer lehet a pasi, és így csajozik. Na ebből tízenkettő, egy tucat. Vagy nem veszi ember számba a nőket. Szomorú. De ebből is, nagyon sok van.

Mondjuk ezt az eszetlen pánikot elnézve, nem csodálkozom, a pasi mentalitásán.

Zsák a foltját.

2020. jún. 25. 14:22
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Előttem már leírta valaki, de leírom még egyszer én is :-) Nagy valószínűséggel nem tud róla a feleség.

A facebook pedig nemcsak a telefonján van valakinek, hanem az otthoni számítógépen is lehet. Általában egy gépet használnak, akkor mindketten azon a gépen lépnek be a faceba.

Valószínüleg ez a díszpinty (ugyebár nem a saját nevén társkeresőzött) ezzel is bizonyítja az asszonykájának, hogy ő milyen megbízható, meg tiszta jellem, és nincs titkolnivalója, hogy a számítógépen el van mentve a jelszó. Gondolom, az asszonynak sincs titkolnivalója, és az övé is el van mentve.

Ezek alapján meddig tart belépnie a férjnek az asszony profiljába, és gyorsan átállítani mindent? Vagy letiltani titeket?

Te szoktad nézegetni, hogy a profilodból mit látnak az idegenek? A legtöbb ember nem szokta.

Akár így is történhetett, ahogy én gondolom, vagy úgy is, ahogy már írták előttem, hogy ismeretlen zaklatóknak állít be titeket. Hidd el, az ilyen jellemhibás férfiak tele vannak fedősztorival, meg alibivel.

(Még a szeretőjük konkrét ajándékát is haza tudják vinni egy jól kitalált sztori kíséretében, úgy, hogy a feleség még csak nem is gyanakszik)

Úgyhogy, én nem hiszem, hogy benne lenne a feleség is ebben, ugyan, mi lenne a jó neki ebből?

De az is lehet, hogy nyitott házasságban élnek, és a feleség nem akar balhét, azért nem kíváncsi rátok, de ennek kisebb a valószínűsége szerintem.

2020. jún. 25. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!