Mit szólnál hozzá, ha társkereső csoportba csatlakozna facebookon a párod?
"azt mondta, hogy nincs gond, nem akar szakítani"
Az, hogy nincs gond, az kamu, az, hogy nem akar szakítani, az viszont igaz. A "férfiak" nem szívesen mondanak le a kényelmükről, meg a kis házi cselédjükről.
Biztosan nem tapsikolnék örömömben, hogy mekkora buli, és jókat nevetnék hogy milyen vicces ez a csoport...
Ha valaki regisztrál egy társkeresőre, vagy ilyen csoportokhoz csatlakozik, annak oka van. Lehet, hogy nem csalna meg (nem ismerem a párod), de azért biztosan nézelődni akar, vagy flörtölgetni. Oka biztosan van/volt rá.
Én rákérdeznék, hogy mégis miez, és hogy gondolja ezt. Főleg hogy nyilvánosan csatlakozik, ahol ismerősök is látják, hát..nem kicsit megalázó, hogy az ismerősök 20%-a ezen csámcsog hogy a Józsi társkeresőzik miközben ott a Katika...
Nem igazam lehet, hanem igazam VAN.
Egy pasi azért regisztrál a társkeresőre, mert vagy kufircolni akar, vagy csak "ártatlanul" barátkozni, aztán hátha lesz belőle valami.
És igen, ezt simán megcsináljuk egy olyan csaj mellett, akibe már nem vagyunk szerelmesek, de nem fogjuk feladni a kényelmet. Mosol, főzöl, vasalsz, talán még ki is takarítasz, és hát valljuk be, szükség esetén akármelyik p*nci megteszi. A tiéd is, attól függetlenül, hogy érzelmek már nincsenek. Tudod, a szerelem és a megszokás nem ugyanaz.
Abre los ojos, señorita.
Az nem elfogadható, ha valaki társkeresőzik bárkapcsolatban!
DE!!!
A Facebook nagyon sok mindenhez hozzáad csak úgy, akkor is ha nem akarod. Ugye vannak ezek a kattints rá, nézd meg oldalalak, aztán nem tudod elolvasni, csak ha lájkolod. Aztán nézegetheted a legutóbbi tevékenységeknél, hogy jé én valóban ezt meg ezt csináltam.
Szóval először azt tisztázd, hogy ő csatlakozott-e, vagy csak valamiért véletlenül odakerült.
egy pasi már csak azért is felnézhet ilyen oldalakra, hogy tudja kit kaphatna meg, nem jelent konkrét szándékot.kell a kihívás, győzelem.
azt jelenti, hogy nem köti le semmi az életében, nincs küzdelem, nem alkot semmit, sivár, silány az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!