Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha társkere...

Mit szólnál hozzá, ha társkereső csoportba csatlakozna facebookon a párod?

Figyelt kérdés
Nem tudom van-e okom kiakadni, de nem esik jól, hogy a párom facebookon társkereső csoportba akart csatlakozni, most visszaigazolták, nem lépett ki belőle, én meg pont láttam. Eddig nem gondoltam, hogy baj lenne, jól megvagyunk, 4 éve, csak mostanság nem annyira kedves velem, nem szeretget, ezt szóvátettem, azt mondta, hogy nincs gond, nem akar szakítani, erre meg ezt látom. Szerintetek tegyem szóvá?
2014. nov. 18. 10:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Volt ilyen exem,aki beteges hazudozó volt,és álandó jelleggel különféle tárkeresők küldtek neki e-mail,aztán meg dugdosta a postafiókját,és már nem nézte meg előttem..

Akárhányszor mondtam neki,hogy akkor szakítsunk ha ennyire unalmas vagyok,mindig bevágta az öngyilkos leszekkomolyangondolom,szitut és nem engedett el sehova..

3évig tartott a kapcsolatunk.. egyszer csörgött a teleonja,azt mondta fel ne vegyem! rámkiabált.. persze én felvettem,és kereste egy bizonyos "szia maci,szandi vagyok" ... megkérdeztem ki ő? ő meg készségesen elmesélte,hogy 3hete járnak,és nem tudott rólam ne haragudjak.. az exem végig mellettem állt,és hagyta a beszélgetést végigpörögni,mivel már úgy sincs mit tenni majd kimagyarázom ezt is alapon volt..

Hozzávágtam a telefont és otthagytam.. hazafele kikapcsoltam a telefonom,másnap vettem egy új kártyát.. akkorát csalódtam benne,hogy jobb volt már nélküle.. ez volt 7éve,azóta is többször keesett facebookon,iwiwen,hogy találkozzunk,beszéljünk.. még most is át akar jönni hozzám néha "beszélgetni".

Férjem van,és pár hét múlva születik a kislányom..

Nem normális és lerázhatatlan ..

A te esetedben kérdező,én arra tudok gondolni,hogy ténylegesen nem akar szakítani,viszont "unja a banánt",vagyis beszélgetni akar.. kiadni magát egy kicsit szinglinek mert hányzik neki az érzés.. beszéld meg vele,ez nem vezet jóra,ez undorító!

2014. nov. 18. 12:13
 12/12 anonim ***** válasza:

"nem annyira kedves velem, nem szeretget, ezt szóvátettem, azt mondta, hogy nincs gond, nem akar szakítani,"

Ha ezt mondta, akkor bizony már megfordult a fejében.

2014. nov. 18. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!