Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi esély van, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van, hogy a barátom megcsal legénybúcsún?

Figyelt kérdés

Holnap lesz a barátom legjobb barátjának a legénybúcsúja, párom csak nagyritkán iszik alkoholt. Féltem őt is és félek, hogy az akohol mit hoz ki belőle.

Milyen feladatok szoktak lenni? Kell félnem?

2020. jún. 12. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Megvan rá az esély, de hidd el, az nem a legénybúcsún múlik igazán
2020. jún. 12. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Te azért szeretnéd, hogy a barátod hűséges legyen hozzád, mert nincs lehetősége megcsalni vagy azért, mert így döntött?

Lehetősége, alkalma mindig lesz, ehhez nem kell legénybúcsú vagy alkohol. Ha nem adott okoz az ellenkezőjére, akkor az a minimum, hogy megbízol benne, különben semmi értelme a kapcsolatotoknak.

2020. jún. 12. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod? Csalt már meg?
2020. jún. 12. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg is teszi, inkább most derüljön ki,mint később. De szerintem csak te stresszelsz rá erre. Miért csalna meg?
2020. jún. 12. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Minek vagy vele, ha nem bízol benne?

Meg magadban sem, hogy elég jó nő vagy hozzá.

2020. jún. 12. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy benne biztos, hogy most fog inni alkoholt?

Én olyan legénybúcsún voltam, ahová akár a lányok is jöhettek volna. (De semmi keresnivalójuk egy legénybúcsún. :) )

2020. jún. 12. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!