Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nos ferfiba- van esely?
Kb 8 eve ismerem a ferfit- akkor en meg Magyarországon éltem , ő pedig angol szoval Angliában. Sosem találkoztunk -és lett egy barátnője közben.
És el vette a gyerekek miatt.- 3 gyerekük van. Viszont januárban kikoltoztem Angliába és ő nyáron bekovetett instagtamon szoval mondtam neki , hogy mostmar én is Angliában lakom és onnantól kezdve folyton beszélünk találkoztunk már többször és hat volt szex.
Különböző varasokban szoktunk találkozni Angliában belul napokra - és közben mindennap nap beszélünk - FaceTime , telo vagy csak írásban.
Most januárban lesz a kovi tali- azt mondja érez irántam és nem akar elveszteni de a gyerekek a legfontosabbak neki , a házasságuk nagyon rossz - szinte semmi testi kapcsolatunk sincs.
Beszelt rólam a feleségének - de csak annyit mondott h megismerkedett velem és erre a no nyilván megfenyegette hogy kiteszi a házból ( amit mellesleg a fiú fizet és az ő lakása ) és h többet nem látja a gyerekeket ... és letoroltetett vele facebookrol stb és megtiltotta neki , hogy beszéljen velem de azóta is beszélünk és taliztunk is ... erzek iránta eléggé és szerintem ő is - nem hinnem , hogy ha csak a szex miatt érdekelnem ezt így kockáztatná és meg mindig beszélnenk stb.
A szex az nagyon jó , szoval a kémia nagyon erős és mentális kémia is.
Nem tudom megéri e várnom amíg összeszedi magát?
Véleményem szerint nem szereti a not - mert egyszer mikor taliztunk lebukott , hogy nem
Dolgozik hanem egy másik városban van ( a no felhívta a munkahelyet) és meg igyse mondott le rólam.
Minden reggel és este ír :) és telon is orakat beszélünk :)
Őszintén nem tudom mit csináljak ... azt gondolom , hogy a no a gyerekekkel akarja megtartani és kihasználja anyagilag így nem erzek buntudatot.
Nahát, mintha az én sztorimat írtad volna le, csak én a ffi voltam a történetben.
Egy az egyben ez történt velem is, még a szerelem is megvolt (ezt arra írom, h nem biztos, h hazudja a szerelmet), a házaséletem tényleg romokban volt (ennek ellenére azért időnként volt szex a feleségemmel is, bár a szeretőmnek azt hazudtam, h semmi kapcsolat nincs köztünk).
Pont ugyanígy lebuktam, az asszony pont ugyanígy zsarolt.
A vége az lett, h a gyerekeket választottam és maradtam otthon, megpróbálva újjáépíteni a házasságomat (változó sikerrel).
Van egy lakása - de azt tuti ott kene hagynia ha mi összejönnek. 3 gyereket nem hagyhat lakás nélkül és a nonek nincs lakása...
Annyit tud rólam , megismerkedtünk de hazudik mostmar neki mert meg mindig beszélünk és talizunk annak ellenére , hogy megfenyegette a no hogy kibassza a házból és többet nem látja a gyerekeket (szoval mostmar teljesen óvatos )
Ugyanaz a szöveg, ugyanaz a történet, ugyanazzal a szomorú céggel, csak a szereplők mások.
Aki szeret, otthagy csapot-papot és rohan hozzád kifogás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!