Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerettem egy nos ferfiba-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nos ferfiba- van esely?

Figyelt kérdés

Kb 8 eve ismerem a ferfit- akkor en meg Magyarországon éltem , ő pedig angol szoval Angliában. Sosem találkoztunk -és lett egy barátnője közben.

És el vette a gyerekek miatt.- 3 gyerekük van. Viszont januárban kikoltoztem Angliába és ő nyáron bekovetett instagtamon szoval mondtam neki , hogy mostmar én is Angliában lakom és onnantól kezdve folyton beszélünk találkoztunk már többször és hat volt szex.

Különböző varasokban szoktunk találkozni Angliában belul napokra - és közben mindennap nap beszélünk - FaceTime , telo vagy csak írásban.

Most januárban lesz a kovi tali- azt mondja érez irántam és nem akar elveszteni de a gyerekek a legfontosabbak neki , a házasságuk nagyon rossz - szinte semmi testi kapcsolatunk sincs.

Beszelt rólam a feleségének - de csak annyit mondott h megismerkedett velem és erre a no nyilván megfenyegette hogy kiteszi a házból ( amit mellesleg a fiú fizet és az ő lakása ) és h többet nem látja a gyerekeket ... és letoroltetett vele facebookrol stb és megtiltotta neki , hogy beszéljen velem de azóta is beszélünk és taliztunk is ... erzek iránta eléggé és szerintem ő is - nem hinnem , hogy ha csak a szex miatt érdekelnem ezt így kockáztatná és meg mindig beszélnenk stb.

A szex az nagyon jó , szoval a kémia nagyon erős és mentális kémia is.

Nem tudom megéri e várnom amíg összeszedi magát?

Véleményem szerint nem szereti a not - mert egyszer mikor taliztunk lebukott , hogy nem

Dolgozik hanem egy másik városban van ( a no felhívta a munkahelyet) és meg igyse mondott le rólam.

Minden reggel és este ír :) és telon is orakat beszélünk :)

Őszintén nem tudom mit csináljak ... azt gondolom , hogy a no a gyerekekkel akarja megtartani és kihasználja anyagilag így nem erzek buntudatot.

2019. dec. 22. 16:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
De naiv vagy...
2019. dec. 22. 16:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus eset. Nem fogja elhagyni miattad a családját, csak használ téged, amíg lehetősége van.
2019. dec. 22. 16:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Most, akkor férfi vagy fiú? Mert a kérdésbe még férfiként van feltüntetve és később már csak fiú. Mondjuk igazad is van, hogy saját magad fokoztad le, mert egy férfi nem tesz ilyent a családjával! Ja és csak ürítésre kellesz neki , buta vagy ha azt hiszed majd elhagyja miattad a családját... neki ez tökéletes, hogy beléd ürít otthon meg várja a meleg házikó a családdal.
2019. dec. 22. 16:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Only sex, no more
2019. dec. 22. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy három gyerekes bak? Mekkora hülye vagy, ne haragudj. Addig szaladj, míg tudsz. Nem fogja elhagyni, ha mégis, akkor is ott lesz a csatolmány három gyerek és egy ex személyében... Főnyeremény ez a hapi (is).
2019. dec. 22. 17:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, mintha az én sztorimat írtad volna le, csak én a ffi voltam a történetben.

Egy az egyben ez történt velem is, még a szerelem is megvolt (ezt arra írom, h nem biztos, h hazudja a szerelmet), a házaséletem tényleg romokban volt (ennek ellenére azért időnként volt szex a feleségemmel is, bár a szeretőmnek azt hazudtam, h semmi kapcsolat nincs köztünk).

Pont ugyanígy lebuktam, az asszony pont ugyanígy zsarolt.

A vége az lett, h a gyerekeket választottam és maradtam otthon, megpróbálva újjáépíteni a házasságomat (változó sikerrel).

2019. dec. 22. 17:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehat a nö tud rolad, a pasinak sajat lakasa van, es megse hagyja ott a feleseget, hanem tovabbra is csak siman nyiltabban dugogat... Na, ez aztan a mentalis kemia, ha nem all össze a kep.
2019. dec. 22. 19:20
 8/13 A kérdező kommentje:

Van egy lakása - de azt tuti ott kene hagynia ha mi összejönnek. 3 gyereket nem hagyhat lakás nélkül és a nonek nincs lakása...

Annyit tud rólam , megismerkedtünk de hazudik mostmar neki mert meg mindig beszélünk és talizunk annak ellenére , hogy megfenyegette a no hogy kibassza a házból és többet nem látja a gyerekeket (szoval mostmar teljesen óvatos )

2019. dec. 22. 19:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, óvatos, hogy tudjon veled még párszor dugni. Ennyi naiv libát ma itt.... Elképesztő.
2019. dec. 22. 22:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a szöveg, ugyanaz a történet, ugyanazzal a szomorú céggel, csak a szereplők mások.

Aki szeret, otthagy csapot-papot és rohan hozzád kifogás nélkül.

2019. dec. 22. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!