Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerettem egy nálam 12...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nálam 12 évvel idősebb férfiba, aki nős. Mit tudnék csinálni, hogy ne tegyek olyat amit megbánnánk?

Figyelt kérdés

Beleszerettem.. ugy hogy meg csak nem is gondoltam volna, de annyira odaado es figyelmes, hogy hulye lenne az aki ennek tudna ellenallni.. viszont en tuti nem akarok egy hazassagot tonkretenni.. igy el kene felejtenem ot.. mit tehetnek? Jelenleg meg birom.. de felek, hogy mi lesz ha egyszer nem birom es megcsokolom vagy rosszabb. Errol beszeltunk is mar o sem akarja megcsalni a parjat (amiert nagyon tisztelem) de o is tobbet erez.

20L,32F

2017. máj. 14. 00:48
1 2
 1/12 RRR ***** válasza:
86%
kerüljétek egymást ,ezentúl
2017. máj. 14. 01:09
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Menj a közeléből. Tiltsd le mindenhonnan, ahol csak el tud érni, soha többet ne beszélj vele és ne is gondolj rá. Komolyan mondom. Ez az egyetlen módja annak, hogy ne legyen köztetek semmi, mert ha továbbra is a közelében maradsz annak 100%, hogy rossz vége lesz.

Én ugyan ebbe a helyzetbe vagyok, mint te. Annyi különbséggel, hogy nekem is van párom, szóval ez így már duplán gáz.

Megbeszéltük, hogy ez a dolog soha sem fog tettlegességig fajulni, de mégis addig addig kerülgettük egymást, amíg megcsókolt. Nem egyszer. Egy ideig pontosan tudtuk, hogy mennyire rossz ötlet az egész, kis ideig kerültük is egymást de nem bírtuk. Most megint ott tartunk, hogy nagyon nehezünkre esik nem egymásnak esni (jah mert amúgy munkatársak vagyunk). Megbeszéltük, hogy egyszer feljön hozzám, szóval tök egyértelmű, hogy mi lesz ennek a vége. És komolyan annyira kívánom, hogy kb. ki kéne magam nyírni ahhoz, hogy távol tudjam magam tartani tőle. Ha ez az egész megtörténik utána úgyse akarok majd élni.

Most is már folyamatos gyomorgörcsöm és hányingerem van. Én már nem tudok leállni, szóval komolyan mondom ha nem akarsz így járni mint én, akkor most felejtsd el ezt a pasit örökre.

22N

2017. máj. 14. 01:31
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
"de annyira odaado es figyelmes". Tegyük fel, beszélgetésbe elegyednél az utcán férfiakkal. 100-ból mondjuk 70-80 szintén odaadó és figyelmes lenne. Mindegyikbe beleszeretnél? Nice. Neked komoly önértékelési problémáid vannak, egy jó szaki segíthet. Sok sikert. :)
2017. máj. 14. 01:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Kedves utolso ezekszerint rosszul fogalmaztam.. mert nem ertettuk meg egymast.. ezek amit felsoroltam ezek csak egy egy okok amiert megszerettem..
2017. máj. 14. 01:59
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Pedig 3-asnak igaza van, és nem értett félre semmit. Ezt az egy konkrét okot "soroltad" ami random férfiak 90 százalékára igaz lenne, ha veled beszélgetnének. Igaz, a többi fiatal és csinos lánnyal is odaadóak, figyelmesek, kedvesek és előzékenyek lennének, valamint állna a farkuk. Ez még nem egy nyomós ok arra, hogy valakibe beleszeress. Ha szerinted igen, akkor márpedig önértékelési problémáid vannak. :-)
2017. máj. 14. 06:51
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Erről eszembe jutott Csernus régi můsora a Bevállalja. Kövér férfi kérdezi mit csináljak, mert mindig eszem?

Csernus: ne csináljon semmit. Ne emelje fel a kanalat (ezt mutatja is a kezével, hogy ez mennyi meló)

2017. máj. 14. 07:44
 7/12 anonim ***** válasza:
23%

szerintem meg NE kerüld!

ne legyetek álszentek!

ha a pasi is érez valamit iránta, az azt jelenti, hogy a házasságában nem boldog.

még csak 32 éves, miért kéne a posványban maradnia?

ha nem a kérdezővel, akkor majd egy másik csajjal fog összejönni, de bárkivel merek itt fogadni egy láda pezsgőbe, hogy ez a hapsi nem a felesége mellett fog megvénülni.

ha még nincsenek gyerekeik, pláne lépjen ki a tré házasságából.

most lehet jönni azzal a dumával, h. inkább próbálja megmenteni a házasságát stb.

én azonban nem gondolom azt, hogy minden házasságért kaparni kell, van, hogy az ember nem az igazival él együtt.

és ha beleszeret másba, akkor lépni kell mielőbb!

2017. máj. 14. 08:04
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
ha félsz, akkor feküdj le vele
2017. máj. 14. 09:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, hogy szereted, akkor ne kerüld el. Csak szenvednél emiatt.

Én hasonló cipőben jártam. Beleszerettem egy 18 évvel idősebb pasiba, akinek élettársa volt. A megismerkedésünk után 4 hónappal elköltözött otthonról. 3 éve boldog házasok vagyunk.

2017. máj. 14. 10:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Tipikus... a pasi visszakozik,ő nem akarja megcsalni a nőt,ááá dehogy,te meg pont emiatt majd el epedsz érte.Ebből dugás lesz kérem szépen.

Ne légy már hülye,oké 20 éves fiatal lányka vagy,de a pali már 32...nem történt semmi,nem is érez többet,max a bugyidba akar bejutni,és nyakam rá,hogy be is fog.

2017. máj. 14. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!