Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nálam 12 évvel idősebb férfiba, aki nős. Mit tudnék csinálni, hogy ne tegyek olyat amit megbánnánk?
Beleszerettem.. ugy hogy meg csak nem is gondoltam volna, de annyira odaado es figyelmes, hogy hulye lenne az aki ennek tudna ellenallni.. viszont en tuti nem akarok egy hazassagot tonkretenni.. igy el kene felejtenem ot.. mit tehetnek? Jelenleg meg birom.. de felek, hogy mi lesz ha egyszer nem birom es megcsokolom vagy rosszabb. Errol beszeltunk is mar o sem akarja megcsalni a parjat (amiert nagyon tisztelem) de o is tobbet erez.
20L,32F
Nagyon egyszerű, képzeld el hogy te vagy a feleség. Mi legyen a folytatás?
Ha nem akarsz lotyó lenni nem beszélgetsz vele vagy munkahelyet váltasz, légy kreatív. Meg lehet ezt oldani, ha akarod. A szeretet és tisztelet szavakat pedig kérlek ne koptasd, pontosan az ilyen emberek miatt már nincs ezeknek súlya.
Tartsd magad távol tőle, és keress egy független férfit.
Amúgy lehet, hogy nem akar tőled mást, mint egy kellemes félórát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!